Elektrikte yeni dönem! Tüm aboneleri kapsıyor! Elektrikte yeni dönem! Tüm aboneleri kapsıyor!

Manisa Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Haydar İzci, genel kurula katılan herkese teşekkür etti. İzci, “Derneğin temel amaçlarından bir tanesi Manisa’da yaşayan Malatyalıları bir araya toplamaktır. Kültür değerlerimizi koruyarak etkinlik yapmaktır. Biz bunları yapmaya çalışıyoruz. Manisa’daki Malatyalılar Derneği tek olmalıdır. Bir çatı altında, birlik ve beraberlik içerisinde aynı kültürü aynı işleri aynı paylaşımı birlikte yapıyoruz ama ayrı ayrı yapmanın Manisa kamuoyunu meşgul etmenin anlamı olmadığını düşünmüyorum. Geçtiğimiz günlerde Hacı Ali Özsoy’un başkanlığını yaptığı 44 Malatyalılar Derneği bünyemize katıldı.  Başkanıma ve görev yapan üyelerimize teşekkür ediyorum. Artık Manisa’daki Malatyalılar tek güç olmalı. Bu derneğin kapısı tüm Malatyalı kardeşlerimize açıktır. Manisa genelinde 20 bin Malatyalı var. Hepsini derneğimize bekliyoruz. Herkesin siyasi görüşü, dini inanç olabilir ama bizi birleştiren tek şey Malatyalı olmasıdır. Tek olalım, diri olalım, bir olalım” dedi.

6 Kasım’da yaşanan depremin tük ülkemizi derinden sarstığını ifade eden İzci, Malatya’nın depremden çok etkilendiğini kaydetti. İzci, depremde hayatını kaybedenleri bir kez daha rahmetle andı. İzci, dernek olarak depremin ilk anından itibaren yardıma koştuklarını belirtti.

Manisa Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Haydar İzci’nin yönetim kurulunda Ali Keskin, Sadık Kılıç, Eylem Şahin, Zekine Gerçeker, Şükran Özsoy, Dilek Beylik, Seda Karakaş, Oktay Çoban, Hüseyin Çelebi, Oktay Doğan yer aldı. Haber Merkezi

Editör: Nuray Bozkurt