Olay, Konak ilçesi Göztepe Mahallesi 100/1 Sokak'ta meydana geldi. Konak İlçe Emniyet Müdürlüğünde polis memuru olarak görev yapan Adnan Erman Ö., Manisa Celal Bayar Üniversitesi Soma Meslek Yüksek Okulunda (MYO) Öğretim Görevlisi olduğu belirtilen Elvin Ö. ve erkek arkadaşı Fehmi Kaan B. ile sokakta karşılaştı. 

ÖĞRETİM GÖREVLİSİNİ ÖLDÜRDÜ, SEVGİLİSİNİ YARALADI, KAÇTIKTAN SONRA İNTİHAR ETTİ

Bir süre birlikte olduğu Ö. ve B. ile tartışmaya başlayan polis memuru Ö.., iki sevgiliye kurşun yağdırdı. Öğretim Görevlisi Elvin Ö. hastanede hayatını kaybederken, eski milli yüzücü olduğu belirtilen ve saldırı sırasında toplamda 7 kurşun isabet eden Fehmi Kaan B.'nun tedavisi ise halen yoğun bakımda devam ediyor. Öğretim görevlisini hayattan koparan ve cinayetten sonra kaçan Adnan Erman Ö.'de daha sonra intihar ederek hayatına son verdi.

11 YAŞLARINDAKİ İKİ ÇOCUĞU EN ÖNDE SAF TUTTU

Acı olayın ardından, yaşamını yitiren Öğretim Görevlisi Elvin Ö. için İzmir Dikili’de cenaze töreni düzenlendi. Dikili Merkez Camii’ndeki törende duygusal anlar yaşandı. 

Elvin Ö.’ın boşandığı eski eşinden olan 11 yaşlarındaki çocukları Ö. ve Y.I.'da annesinin tabutunun başından ayrılmadı. İki kardeş, en ön tarafta saf tutarak annelerine olan son görevini yerine getirdi. Baba Derviş Ö. da cenazede ayakta durmakta güçlük çekti. Cenazeye ayrıca Elvin Ö.’ın yakınları, öğrencileri, üniversiteden mesai arkadaşları ve eski eşi Hakan Işık da katıldı. 

15.05.2024 Manisa’da bugün hayatını kaybedenler 15.05.2024 Manisa’da bugün hayatını kaybedenler

Elvin Ö., öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazını ardından kentteki mezarlıkta toprağa verildi. İHA

Editör: Nuray Bozkurt