Kuruluş Osman yeni bölüm geçtiğimiz hafta yayınlanmadı. Bu noktada ise sevilen dizinin izleyicileri yeni bölüm bu hafta olacak mı merak ediyor. ATV'nin sevilen dizilerinden olan Kuruluş Osman için "133. Bölüm ne zaman yayınlanacak, yeni bölüm yarın var mı" soruları yanıt arıyor. Peki, Kuruluş Osman 133. Bölüm yarın var mı? İşte, 133. bölüm yayın tarihi...

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman yeni sezona Ekim ayında başlamıştı. Yeni sezona başlamasıyla büyük bir ilgi gören dizide, geçtiğimiz hafta yeni bölüm yayınlanmamıştı. Bu noktada bu hafta 25 Ekim'de yeni bölüm yayınlanacak mı merak ediliyor. İşte, Kuruluş Osman 133. bölüm yayın tarihi...

ATV Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman, bu akşam var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm Çarşamba günü ekranlarda yayınlanacak mı?

KURULUŞ OSMAN YENİ BÖLÜM NEDEN YOKTU?

Dizinin yapımcısı Bozdağ Film'den açıklama geldi:

"İsrail'in Gazze'de hastaneye yaptığı saldırıda, yüzlerce Filistinli kardeşimizi katletmesi nedeniyle ülkemizde 3 günlük milli yas ilan edilecektir. Bu sebeple bu akşam yayınlanacak olan Kuruluş Osman dizimizin yeni bölümü yayınlanmayacak, geçen haftaki bölümün tekrar yayını olacaktır. Gazze'de yaşanan saldırıların bir insanlık suçu olduğunu belirtip; çocuk, kadın ve sivillere yönelik yapılan saldırıları bir kez daha şiddetle kınıyoruz."

ATV Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman, bu akşam var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm Çarşamba günü ekranlarda yayınlanacak mı?

KURULUŞ OSMAN 133. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Kuruluş Osman 133. yeni bölümünün ATV yayın akışına göre; bir değişiklik olmaması sonucu 25 Ekim 2023 Çarşamba akşamı yayınlanacak.

KURULUŞ OSMAN 133. BÖLÜM FRAGMAN

https://youtu.be/QcuGTauul3c?si=__PJyRLM9JZBxXGh

Kimler Geldi Kimler Geçti Dizisinde Çalan Şarkılar! Konusu Nedir? Oyuncuları Kim? Kimler Geldi Kimler Geçti Dizisinde Çalan Şarkılar! Konusu Nedir? Oyuncuları Kim?