Ekrem İmamoğlu'na benzeyen Manisalı köfteci gündem oldu Ekrem İmamoğlu'na benzeyen Manisalı köfteci gündem oldu

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün liderliğinde 2013 yılından beri sürdürülen "Haydi Kadınlar Manisa’ya Projesi" kapsamında Köprübaşılı kadınlar, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ağırlanarak şehri gezdi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün öncülüğünde başlatılan ve ilçelerde yaşayan kadınların Manisa'nın tarihi, doğal ve turistik güzelliklerini keşfetme fırsatı buldukları "Haydi Kadınlar Manisa'ya Projesi" devam ediyor. Proje kapsamında Köprübaşı'nda yaşayan kadınlar, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin davetiyle şehri daha yakından tanıma imkanı buldu. Masal Park'ta başlayan gezide, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Daire Başkanları Fırat Özcan, Onur Pabuççuoğlu, Sibel Alkın Kedersiz ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yetkilileri eşlik ettiler. Kadınlar, ilk olarak Masal Park'ı gezdikten sonra Tıp Tarihi Müzesi ve Sultan Camii'ni ziyaret ettiler. Ardından, Mimar Sinan'ın Manisa’daki tek eseri olan Muradiye Camii'ni gördüler. Mevlevihane ve Hanımlar Çay Bahçesi ziyaretlerinin ardından öğle yemeğinde ağırlanan kadınlar, öğleden sonra da gezi programına devam ettiler. Çanakkale Şehitler Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu, Atatürk Gençlik Merkezi ve Atatürk Kent Parkı gibi Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan yerleri gezen Köprübaşılı kadınlar, Manisa'ya hayran kaldıklarını belirterek kendilerini ağırlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Cengiz Ergün'e teşekkür ettiler.

Köprübaşılı Kadınlar Manisa’yı Gezdi (12)_1280x853Köprübaşılı Kadınlar Manisa’yı Gezdi (7)_1280x896Köprübaşılı Kadınlar Manisa’yı Gezdi (4)_1280x853Köprübaşılı Kadınlar Manisa’yı Gezdi (2)_1280x853

Kaynak: Haber Merkezi