Manisa tarihinin ilk kadın belediye başkanı seçilen CHP’li Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, mazbatasını aldıktan sonra görevi belediyenin kurucu başkanı ve 2 dönem başkanlık yapan AK Partili Ömer Faruk Çelik’ten devraldı.

CHP MYK’sı Soma’da toplandı… İlklerin MYK’sında flaş açıklamalar! CHP MYK’sı Soma’da toplandı… İlklerin MYK’sında flaş açıklamalar!

Başkan Durbay’ın annesi Fatma Durbay ise kızının konuşması sırasında gurur gözyaşları dökerek Başkan Durbay'ı ilk gününde yalnız bırakmadı.

Anne Durbay'dan Gurur Gözyaşları

Belediye önünde konfetiler ve alkışlar eşliğinde karşılan Başkan Durbay burada yaptığı konuşmasında, “Bu büyük gurur hepimizin. Bugün itibariye seçim dönemi bitmiş hizmet dönemi başlamıştır. Bize oy veren vermeyen tüm Şehzadeler halkına çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra hiçbir fark gözetmeksizin tüm Şehzadeler’in başkanı olacak ve eşit hizmet için gece gündüz çalışacağız. Uzun ve yorucu bir yolculuktu. Yanımda olan tüm parti emekçilerine İlçe Başkanı Mert Özkösemen’e İl Başkanı İlksen Özalper’e, bütün partililerime, bütün yol arkadaşlarıma, partili partisiz yanımda olup benim için koşturan herkese çok teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü de önümde gölge değil, arkamda dağ olan anneme, babama tüm aileme teşekkür ediyorum. İyi ki sizin evladınızım” dedi.

Başkan Durbay’ı konuşması boyunca dikkatle dinleyen annesi Fatma Durbay ise kızının konuşmasını gözyaşları içinde dinledi.

Kaynak: İHA