Olay geçtiğimiz Çarşamba günü Kartal'da bulunan bir rezidansta meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, evli ve 3 çocuk babası Ömer Ö. (47), bir süredir birlikte olduğu estetisyen S. Y’ı tabanca ile vurarak öldürdü.

Yaşanan olay sonrası katil zanlısı, öldürdüğü genç kadının eniştesini arayarak intihar ettiğini söyledi. Haberi alan kadının yakınları durumu polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerinde yapılan incelemelerde kadının başının arka kısmında yoğun kanın bulunduğu ve elinde de tabanca olduğu tespit edildi.

İntihar süsü verdi

Ömer Ö, S.Y ile 8 yıldır dini nikahlı olduklarını, olay günü buluşup alkol aldıklarını ve bir süre sonra aralarında tartışma çıktığını iddia etti.

Katil zanlısı eline aldığı silahla duvara 8 el ateş açtığını silaha kenara bıraktıktan sonra S.Y’nin aynı silahla intihar ettiğini belirtti.

Irak'ın kuzeyinde 16 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi Irak'ın kuzeyinde 16 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

Polis ekiplerince ifadesine başvurulmak üzere emniyete götürülen Ömer Ö, önce yanlışlıkla ateş ettiğini söyledi ardından cinayeti işlediğini itiraf etti.

Gözaltına alınan Ömer Ö, emniyette yapılan işlemlerin ardından Kartal'da bulunan Anadolu Adliyesi'ne sevk edildi. Savcılıkta verdiği ifadede S.Y'ın ölümüyle sonuçlanan olayın kazayla olduğunu söyledi. Katil zanlısı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Kaynak: İHA