CHP’li kadınlar Anneler Günü’nü kutladı CHP’li kadınlar Anneler Günü’nü kutladı

İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Gürhan Özcan, 1. Amatör Kümede şampiyon olarak Süper Amatör'e çıkan Horozköyspor Kulübü’nü ağırladı. Horozköyspor yönetimi, Gürhan Özcan adına yapılan formayı kendisine takdim etti.

Özcan, "Bu zamana kadar Manisa'da ve ilçelerinde profesyonel ve amatör sporla uğraşan sayısız hastam oldu, çoğu hastam Manisa'dan başka ilin spor takımına gitse bile telefonla bana ulaşıp yardımcı oluyorum" dedi.

Gürhan Özcan, "Bugün benim için çok değerli Horozköyspor Kulübü Başkanı Orhan Çiftçi ile genel kaptan Rıdvan Budak başkanlarımız ziyaretime gelerek beni onurlandırdılar. Namağlup olarak Süper Amatör Lige çıkan Horozköyspor’umuzu ve sporcularımızı canı gönülden tebrik ederim. Kendilerine her zaman yanlarında olduğumu bildirdim. Ben bir doktor olarak sporun hangi dalı olursa olsun insan hayatında olması gerektiğine inanıyorum. İleriki yaşlarda güçlü kas yapımız ile vücudumuz daha güçlü ve genç kalacaktır bunu da spora borçluyuz. Benim için yapılan bu formayı da asla unutmayacağım, Horozköyspor camiasına sonsuz başarılar diliyorum.  Nasip olur başkan olursam spor kulüplerine, özelikle de amatör spor kulüplerine desteğimiz oldukça çok olacaktır . Horozköyspor’umuzun başarısını tekrar tebrik ederek, önümüzdeki sezon Süper Amatör Ligde de birinci olup, bölgesel amatör lige çıkmasını temenni ederim" diye konuştu.

Kaynak: Özkan ÇELİK