Kanal D'nin İnci Taneleri dizisinde Dilber karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü'nün pavyon dansı büyük ilgi gördü. Dansı sosyal medyada konuşulan Ergüçlü'nün, bu dans için Ezo adlı bir konsomatrisle çalıştığı iddia edildi.

Dizinin tanıtımında gerçek bir pavyonda çekilen sahnede, Hazar Ergüçlü'nün oyun havası oynadığı anlar dikkat çekti. Bu sahnede kullanılan şarkı ve müzisyenin dizinin fragmanındakiyle aynı olması da izleyicilerin dikkatinden kaçmadı.

Kavun Çekirdeği Sütü Nasıl Yapılır? Bu Ferah İçecek Tarifinden Sonra Kavun Çekirdeklerini Atmak İstemeyeceksiniz! Kavun Çekirdeği Sütü Nasıl Yapılır? Bu Ferah İçecek Tarifinden Sonra Kavun Çekirdeklerini Atmak İstemeyeceksiniz!

Ankara’da Konsomatiristen Ders Aldı

İddialara göre, Yılmaz Erdoğan bu sahne için Ezo isimli konsomatrisiyle Ankara'ya gidip yerinde izledi ve Hazar Ergüçlü'nün Dilber rolü için Ezo'dan ders aldı. Söz konusu iddia, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

İnci Taneleri dizisi, Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi başarılı oyuncuların yer aldığı kadrosuyla şimdiden merakla bekleniyor. Dizinin tanıtımındaki dans sahnesi ve bu sahnede kullanılan müzik, izleyiciler arasında heyecan yaratmış gibi görünüyor.

 

Kaynak: Haber Merkezi