7'den 70'e her yaştan vatandaşı iftar sofrasında buluşturan Başkan Çerçi, "Ramazan ayının ruhuna uygun bir şekilde düzenlediğimiz bu programlar sayesinde yaşlılarımız, gençlerimiz ve çocuklarımızla birlikte buluşuyoruz." dedi.
Kışla Mahallesi giriş meydanında gerçekleştirilen iftar programına Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'nin yanı sıra Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ramis Şiyak, daire müdürleri, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
Ramazan ayının bereketini hep birlikte yaşadıklarını belirten Başkan Çerçi, "Eski ramazan aylarındaki manevi ortamı hep birlikte yaşamaya ve yaşatmaya çalışıyoruz. Bu iftar programları ile yaşlılarımız, gençlerimiz ve çocuklarımız ile birlikte buluşuyoruz. Hacivat-Karagöz, Çocuklara Kukla Gösterisi (İpli Kukla), Çocuklar İçin Yüz Boyama, Şerbet, Pamuk Şeker, Macun Dağıtımı ve birçok etkinlik ile eski ramazan günlerinin yaşanmasını sağlıyoruz. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Allah hepimizden razı olsun." dedi.
Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan etkinlikte, Semazen, Hacivat-Karagöz ve Tasavvuf Musikisi Ekibi, Çocuklara Kukla Gösterisi (İpli Kukla), Çocuklar İçin Yüz Boyama, Şerbet, Pamuk Şeker, Macun Dağıtımı, Çubuklu Balon ve Palyaço gösterileri sergilendi.
VATANDAŞLARDAN BAŞKAN ÇERÇİ'YE TEŞEKKÜR
Aynı sofrada vatandaşlarla iftarını açan Başkan Çerçi, iftar programının ardından yine aynı masada vatandaşlarla birlikte çayını yudumladı ve sohbet etti. Başkan Çerçi'nin kendileri ile ilgilenmesinden memnuniyet duyan vatandaşlar "İşte bizim başkanımız."diyerek Başkan Çerçi'ye teşekkür ettiler.
Editör: TE Bilişim