Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Manisa Büyükşehir Belediyesi MHP Başkan Adayı Cengiz Ergün, Soma Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Tulup, Soma’da esnaf ve vatandaşla buluştu. Cumhur’un adaylarına AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan, MHP İl Başkan Vekili Mehmet Ödevli, MHP İlçe Başkanı Adem Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Aksoy, Ülkü Ocakları İl başkanı Mehmet Balaban, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Musa Çağlar, MHP Kadın Kolları İlçe Başkanı Emel Coşkun, AK Parti Kadın Kolları İlçe Başkanı Emel Özdemir ve parti teşkilatları eşlik etti.

ESNAF VE VATANDAŞLAR SEVGİYLE KARŞILADI

Soma Belediyesi önünden başlayarak İstiklal Caddesi, Fatih Caddesi ve Atatürk Caddesi güzergâhında seçim otobüsüyle esnaf ve vatandaşları selamlayan Cumhur’un adaylarını Soma sevgiyle karşıladı.

ENERJİ DEPOLADILAR

Esnaf ziyareti sırasında vatandaşların büyük ilgisiyle karşılanan Cumhur’un adayları İstiklal Caddesinde yer alan helvacıda enerji depoladı. İşyeri sahibi Nurullah Baldır, Cumhur’un adaylarına helva ikram ederek başarılar diledi.

BOL BOL FOTOĞRAF ÇEKTİRDİLER

Esnaf ve vatandaş ziyareti sırasında Cumhur’un adaylarına ilgi görülmeye değerdi. Yerel seçimlerde Cumhur’un adaylarının tam destek yanında olduğunu belirten vatandaşlar, Başkan Ergün ve Tulupla bol bol fotoğraf çektirdi.

Çalışmaları İnceledi

Başkan Ergün, ilçe ziyaretinde Soma Belediyesi tarafından yapılan Kapalı Otopark ve Pazar Yeri projesinde yürütülen inşaat çalışmasını da inceledi. Başkan Ergün, yürütülen çalışmalar hakkında Başkan Tulup’tan bilgi aldı.

Editör: TE Bilişim