Garanti Bankası, mobil uygulama üzerinden Garanti BBVA hesabı olan müşterilere yönelik bir fırsat sunuyor. Bankanın verdiği bilgilere göre, müşteri olduktan sonra kredi kartı başvurusu yapan ve başvurusu onaylandıktan sonra her 1000 TL için 1000 TL'ye kadar bonus, sonraki her 1000 TL için ise 500 TL'ye kadar bonus verilecek, toplamda 3000 TL'ye kadar bonus elde edilebilecek.

Düğünlerde herkes bunu takıyor! Hem uygun fiyatlı hem şık! Düğünlerde herkes bunu takıyor! Hem uygun fiyatlı hem şık!

Kampanya koşulları nelerdir?

Garanti BBVA, 1-31 Mayıs 2024 tarihleri ​​arasında dijital kanallar aracılığıyla temassız müşteri olanlara yönelik bir kampanya başlattı. Bu kampanyadan, Bonus veya Money Bonus kredi kartı başvurusu onaylanan kişiler, ilgili kartlarıyla 30 Haziran'a kadar yapacakları alışverişlerde bonus kazanacaklar.

İlk 1000 TL için 1000 TL bonus, sonraki her 1000 TL için ise 500 TL bonus verilecek, toplamda 3000 TL'ye kadar bonus kazanma şansı olacak.

Kampanyaya katılmak için Bonus veya Money Bonus kredi kartı başvurularının Garanti BBVA Mobil, bonus.com.tr veya moneybonus.com.tr üzerinden yapılması gerekmektedir. 

Kampanya, Bonus Flexi, Flexi, Ticari Kartlar, Bonus Genç ve Paracard Bonus'u kapsamamaktadır. Ayrıca, personel kartları kampanyaya dahil değildir ancak sanal kartlar dahildir.

Kazanılan bonuslar 4 Temmuz - 4 Ağustos 2024 tarihleri arasında kullanılabilir ve en çok kazanım sağladığınız kartınıza yüklenecektir.

Kullanılmamış bonuslar iade edilecek

Kullanılmayan bonuslar, 5 Ağustos 2024 tarihinde geri alınacaktır. Kampanya, müşteri bazında olup, her müşteri kampanya kapsamında en fazla 3000 TL bonus kazanabilir.

Düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, fatura ödemeleri, vergi ödemeleri, nakit avans işlemleri ve bonus kullanımları kampanyaya dahil değildir. İnternetten yapılan harcamalar kampanyaya dahildir.

Emekli promosyon kampanyasından yararlanan müşteriler kampanyaya dahil değildir. Garanti BBVA Mobil uygulamasını indiren ve ilk kez Garanti BBVA müşterisi olanlar için yapılan kampanyalar bu kampanyayla birleştirilemez.

Kampanya kapsamındaki internet sitelerinin cüzdanlarından yapılan harcamalar da kampanyaya dahil değildir.

Kaynak: Manisa Kulis Haber