Sezon başında Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, yaşadığı talihsiz sakatlıklar sebebiyle yeni takımında henüz forma şansı bulamadı. Real Madrid'in yaz transfer döneminde kadrosuna katıp dünya futbol gündemine soktuğu Arda Güler, üç kez sakatlık yaşayıp takımından ayrı kaldı.

Arda Güler İstanbul’a geldi

Antrenmanlarda yıldızlaşsa da sakatlıklar yüzünden forma giyemeyen ve Madrid'de tedavisi devam eden Arda Güler, milli arayı fırsat bilip dün İstanbul'a gelmişti. Madrid Havalimanı'nda İspanyol gazeteci Nacho de Andres'in soru yağmuruna tuttuğu milli futbolcumuz, sorulara kısa yanıtlar vermiş ve uçağa yönelmişti.


Fenerbahçe’den Real Madrid’e Arda Güler Operasyonu

Arda Güler için bugün İspanyol basınında bomba bir transfer iddiası ortaya atıldı. Defensa Central'de Luis Alberto Lopez imzalı haberde Fenerbahçe'nin Arda Güler'i kiralamak için Real Madrid'e teklif yaptığı iddia edildi.

Manisa FK’nın U17’leri Türkiye şampiyonu! Manisa FK’nın U17’leri Türkiye şampiyonu!

Haberin detayında Arda Güler'in sakatlığını atlatıp maç kondisyonu yakalamak için düzenli forma giymesi gerektiği ve Fenerbahçe'nin amacının da bu olduğu ifade edildi.

Haberde kiralama teklifi yapan Fenerbahçe'nin, Arda Güler'in maaşını ödemeyi kabul ettiği ve İspanyol devine de 1 milyon euro kiralama bedeli ödemeyi teklif ettiği iddia edildi.

Kaynak: Defensa Central