Kahraman Mehmetçik’in yoğun operasyonlar yürüttüğü Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 12 kahraman askerimiz şehit düştü. Kahraman askerlerimiz, dün memleketlerinde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuklarına uğurlandı.

Şehit Piyade Sözleşmeli Er Enis Budak’ın Manisa'da düzenlenen cenaze töreninde gergin anlar yaşandı.

Özgür Özel Cenaze Töreninde Yuhalandı

Cenazeye katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e bir grup tepki gösterdi. Özel'i yuhalayarak 'Özgür dışarı' sloganları atan grup, daha sonra saldırmak istedi. Polisin müdahale ederek Özgür Özel'i arabasına götürdü.

Semih Balaban Akmescit sakinleri ile buluştu Semih Balaban Akmescit sakinleri ile buluştu

Ersan Şen'den Canlı Yayında Özgür Özel Eleştirisi

Yaşanan olayları canlı yayında değerlendiren Ersan Şen de Özgür Özel'e canlı yayında tepki gösterdi. Şen, tbmm genel kurulu'nda bütçe kanunu teklifi görüşmeleri sırasında AK Parti, MHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi'nin grup başkanvekillerinin imzasıyla terör saldırılarıyla ilgili yayınlanan ortak bildiriyi CHP'nin imzalamamasının bir hata olduğunu belirtti.

Memleketinde Yuhalanıyorsun

"Memleketinde caminin ortasında yuhalanıyorsun, çelengin parçalanıyor, artık bundan bir ders al!"

"Ya bildiri.. Allah'ın bildirisi.. İmza at geç ya, kardeşim bunların siyaseten sana karşı kullanılacağını bilmiyor musun!" diyen Ersan Şen, sözlerini şöyle sürdürdü:

Sen CHP'nin Genel Başkanısın, içine girdiğin duruma bak. Memleketin Manisa'da caminin ortasında yuhalanıyorsun, canını zor kurtarıyorsun. Çelengin parçalanıyor. Bu yenilir, yutulur bir şey değil. Artık bundan bir ders al, sokağı bir dinle.

Kaynak: Haber Merkezi