Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, AK Parti Gaziantep İl Başkanlığını ziyaret etti. Bakan Işıkhan, ziyarette yaptığı konuşmada yılbaşında emekli maaşlarında yapılacak iyileştirmelere dair gereken adımları atacaklarını söyledi.

Göreve gelir gelmez asgari ücret ara zammını belirlediklerini, kamu görevlilerinin toplu sözleşmelerini de imzaladıklarını hatırlatan Bakan Işıkhan, "Hafta başında Sayın Cumhurbaşkanımızın da duyurduğu üzere 12,2 milyon emeklimizi kapsayan 5 bin liralık ödememizin kararını açıkladık. İnşallah yılbaşı itibarıyla da maaşlarda yapılacak iyileştirmelere dair yeniden bir durum değerlendirmesi yaparak gereken adımları atacağız. Ben buradan bir kez daha hayırlı olsun diyorum." diye konuştu.

Programa, AK Parti Grup başkanvekilleri Abdulhamit Gül ile Bahadır Yenişehirlioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti İl Başkanı Murat Çetin ve milletvekilleri katıldı. AA

Migros Alkol Fiyatları 2024: Viski, Şarap,  Rakı, Cin Güncel Fiyat Listesi! Migros Alkol Fiyatları 2024: Viski, Şarap, Rakı, Cin Güncel Fiyat Listesi!

Editör: Nuray Bozkurt