Seydikemer’de evli ve 2 çocuk annesi Sevim Ç.’in eşi Özgür Ç. tarafından, giyim tarzı, sürekli tiktok videoları çekmesi nedeniyle yaşadığı tartışma sonucu öldürülmesi davasında karar çıktı Fethiye 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki karar duruşmasına tutuklu sanık Özgür Ç., öldürülen Sevim Ç.’in annesi, babası ve akrabaları katıldı. 

Özgür Ç. son söz olarak, “Biz sürekli tartışıyorduk, ben ne yaptımsa çocuklarım için yaptım. O yüzden cinayeti bir süre söyleyemedim” dedi. Fethiye 1. Ağır Ceza Mahkemesi dava sonucunda Özgür Ç.’e eşe karşı kasten öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet cezası verirken, indirim uygulamadı.

Olayın geçmişi

Seydikemer'de evli 2 çocuk annesi Sevim Ç. 23 Ağustos 2022’de kaybolduğu ile ilgili polis ve jandarmaya eşi Özgür Ç. tarafından başvuru yapıldı. 24 Ekim 2022 tarihinde Sevim Ç.’in cesedi çürümüş halde Seydikemer Çırpı mevkiinde ormanlık alanda bulundu. Gözaltına alınan Özgür Ç., cinayeti itiraf etti. Özgür Ç. ifadesinde eşinin sürekli tiktok videoları çektiğini, giyim tarzının uygun olmadığını, çocuklarına şiddet uyguladığı için öldürdüğünü belirtti.

İzmir-Midilli rotasında seferler başladı İzmir-Midilli rotasında seferler başladı

Kaynak: İHA