Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Manisa İl Başkanı Emirhan Sallıtepe ve yönetimine iade-i ziyarette bulundu. Başkan Ergün’e ziyaretinde Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Palabıyık da eşlik etti. Sallıtepe ve yönetimi tarafından çiçekle karşılanan Başkan Ergün, Ülkü Ocakları yönetimiyle tek tek selamlaştı. Cumhuriyet Bayramımızı kutlayarak sözlerine başlayan Başkan Ergün, “Geçtiğimiz hafta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mızı geride bıraktık. Bu ülkede bugün demokrasi içinde hür yaşıyorsak Cumhuriyeti bizlere armağan eden başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere hepsini bir kere daha yad ediyoruz. Huzur içinde yatsınlar, nur içinde yatsınlar. Geçmişi unutturmamak lazım. Çocuklarımıza evlatlarımıza gençlerimize hep beraber sahip çıkarak, milli duyguları vererek, yarınlara bizi emin ellere götürecek çalışmalar içinde olmamız gerekiyor. Ülkü Ocakları İl Başkanlığı olarak ilçeleriyle beraber bu çalışmaları yerine getirdiğinizden ve bundan sonra da getireceğinizden şüphemiz yok. Bizim de üzerimize düşen ne varsa destek anlamında her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim. Görevinizde başarılar ve kolaylıklar diliyorum, Allah utandırmasın” dedi.

Ziyareti nedeniyle Başkan Ergün’e teşekkür eden Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Manisa İl Başkanı Emirhan Sallıtepe de, çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Haber Merkezi

Manisalılar festivalde buluştu! Manisalılar festivalde buluştu!

Başkan Ergün’den Manisa Ülkü Ocakları’na İade-i Ziyaret (14)Başkan Ergün’den Manisa Ülkü Ocakları’na İade-i Ziyaret (13)Başkan Ergün’den Manisa Ülkü Ocakları’na İade-i Ziyaret (11)Başkan Ergün’den Manisa Ülkü Ocakları’na İade-i Ziyaret (2)Başkan Ergün’den Manisa Ülkü Ocakları’na İade-i Ziyaret (1)

Editör: Zerrin Ağar