Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, geleneksel hale gelen bir uygulamayı sürdürerek, il genelindeki 17 ilçe ve mahallelerindeki okullarda eğitim gören öğrencilere ayakkabı ve mont desteği sağlıyor. Bu kapsamda Salihli ilçesinde, Çamurhamamı İlkokulu, Başlıoğlu Keskinler Mahallesi İlkokulu ile Köseali İlkokulu ve Köseali Köy Yaşam Merkezi'nde öğrenim gören öğrencilere mont ve bot hediye edildi.

Manisa’da Kıbrıs gazisi hayatını kaybetti… Askeri törenle son veda Manisa’da Kıbrıs gazisi hayatını kaybetti… Askeri törenle son veda

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kentin ihtiyaçlarına yönelik önemli yatırımları hayata geçirirken, aynı zamanda geleceğin teminatı olan öğrencilere destek olmayı sürdürüyor. Bu bağlamda Başkan Ergün, Salihli ilçesindeki Çamurhamamı İlkokulu, Başlıoğlu Keskinler Mahallesi İlkokulu ile Köseali İlkokulu öğrencilerine yeni yıl hediyeleriyle sevinç yaşattı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Salihli'ye ulaştırılan bot ve montlar, öğrencilere dağıtıldı. Okul müdürleri ve öğrenciler, sağlanan bu destek nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e ve Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkürlerini iletti.

Kaynak: Haber Merkezi