Bankaların aldığı kararlar ve yaptığı açıklamalar dikkatle takip edilirken, son günlerde en çok tartışılan konu mevduat faizleri oldu. Ziraat Bankası'nın eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşçu, faizlerin güncel olmadığını belirterek gerçeği ortaya koydu. Bu açıklamayı duyanlar, hafta başında bankalara yöneliyorlar. İşte tüm detaylar...

Ziraat Bankası'nın eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşçu, X sosyal medya platformundaki hesabından yaptığı paylaşımlarla vatandaşları bilgilendiriyor.

Son paylaşımında uyarılarda bulunan Babuşçu, bazı bankaların web sitelerinde ilan ettikleri mevduat faizlerinin güncel olmadığını vurguladı. Mevduat hesabı açtırmak isteyen vatandaşların şubelere giderek güncel faiz oranlarını öğrenmeleri gerektiğini altını çizen Babuşçu, pazartesi gününü işaret etti.

Şenol Babuşçu, Pazartesi’den itibaren birçok bankanın 32 gün vadeli mevduat hesapları için %50'nin üzerinde faiz oranı uygulayacağını duyurdu.

Bu fırsat kaçırmayın! Bankalardan sıfır faizli kredi yarışı… Bu fırsat kaçırmayın! Bankalardan sıfır faizli kredi yarışı…

Editör: Nuray Bozkurt