Manisa’da sürekli gündeme gelen, ancak bir türlü çözüm bulunamayan Manisa Tren Garı ile Manisa Devlet Hastanesi arasındaki hemzemin geçitte bir vatandaşın hareket halindeki trenin vagonlarının arasından geçmesi yürekleri ağza getirdi.

Manisa Tren Garı ile Manisa Devlet Hastanesi arasındaki hemzemin geçit, vatandaşın çilesi olmaya devam ediyor. Daha önce defalarca gündeme getirilen çile, dün sabah saatlerinde objektiflere yansıdı. Bir yük treninin ray değiştirme işlemi trafiğin tıkanmasına sebep oldu.

Trenin ray değiştirmesi için yaklaşık 10 dakika boyunca trafiğe çift taraflı olarak kapatılan yol nedeniyle araçlar uzun kuyruklar oluşturdu. Kimi sürücüler aracından dışarı çıkarak beklemeyi tercih ederken, kimi sürücüler de duruma tepki gösterdi. 

VATANDAŞ BEKLEMEK İSTEMEYİNCE…

Araçlar bekledi beklemesine ancak bir vatandaşın beklemek istememesi, o anda orada bulunanların yüreğini ağızlarına getirdi. Ray değişimi için ileri geri manevra halinde olan trenin yavaş hareket etmesini fırsat bilen bir kişi, vagonların arsındaki boşluktan karşıdan karşıya geçti. Vatandaşların şaşkın bakışları arasında geçişi yapan vatandaş, hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti.

AMBULANS DA BEKLEDİ

Öte yandan trenin yolu açmasını bekleyenler arasında bir ambulans da vardı. İçerisinde hasta taşıyan ambulans, hemzemin geçide kadar ilerledi ancak oraya gelince mecburen trenin geçmesini beklemek zorunda kaldı.

Tren yolunun stadyum tarafından girişindeki tantan bariyerin kırık olması gözlerden kaçmadı.

Editör: TE Bilişim