Seçim 37 tur sürdü… Sonunda başkan seçildi! Seçim 37 tur sürdü… Sonunda başkan seçildi!

Direkler yol kenarında park halinde bulunan 2 otomobile zarar verdi. Aracı zarar gören bir kişi, “Muhatabım kim onu öğrenmek istiyorum” diyerek tepki gösterdi. 

Olay, Tınaztepe Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre; Tınaztepe Caddesi'ne çıkan Gürsel G.'nin kullandığı 007 LAZ 96 dorse plakalı tır, kavşaktan dönmek isterken üzerindeki demir direkler yola devrildi. Bağlı bulunduğu halatların kopması sonucu büyük bir gürültüyle yola devrilen direkler, yol kenarında park halinde bulunan 07 LB 950 ve 07 LZ 880 plakalı otomobillere zarar verdi.

Demir direklerden 2 tanesinin 07 LB 950 plakalı otomobilin yan camından girip ön konsoluna da zarar verdikten sonra ön camından dışarı çıktığı ve araca büyük çapta zarar verdiği görülürken, 07 LZ 880 plakalı otomobile de arka kısmından zarar verdiği gözlendi.

Aydınlatma direkleri devrildiği yerden vinç yardımıyla kaldırılarak yeniden tıra yüklenmesinin ardından zarar gören araçlar vatandaşlar tarafından itilmek suretiyle bulunduğu yerden kaldırıldı. Bu sırada aracı zarar gören bir kişi, “Muhatabım kim onu öğrenmek istiyorum” dedi.

Kaynak: İHA