Manisa’da 31 Mart’ta yapılacak yerel seçim öncesinde aday adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde AK Parti’den Yunusemre Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Berk Mersinli, Medi Medya Grubu bünyesinde yer alan Manisa Olay Gazetesi ve www.manisakulishaber.com’a ziyarette bulundu.

Mersinli ve İl Başkan Danışmanı Özkan Satılmış ile İl Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Alat’tan oluşan heyet, Medi Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Ertan Korkmaz ve Manisa Olay Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Esra Kale ile bir araya geldi.

Aday adaylığı sürecinde yoğun bir çalışma temposunda ilçe sınırları içinde temaslarda bulunduklarını aktaran AK Parti Yunusemre Belediye Başkan aday adayı Berk Mersinli, çalışmalarına ilişkin bilgiler verdi.

Mersinli, aday gösterilmeleri ve seçilmeleri durumunda ilçe için projelerinin hazır olduğunu ve önem sırasına göre hayata geçirmeye başlayacaklarını söyledi.

Gittikleri ziyaretlerde vatandaşların kendilerine olan teveccühlerinden memnun olduklarını dile getiren Mersinli, parti içinde geçmiş yıllarda yaptığı görevler nedeniyle kentte tanınmanın ve birçok insana dokunmuş olmanın bu süreçte büyük avantajını gördüğünü de sözlerine ekledi.

Manisalılar indirimli su için ne diyor? İşte ilk yorumlar... Manisalılar indirimli su için ne diyor? İşte ilk yorumlar...

Mersinli, göreve geldiği takdirde yerel basına da gerekli desteğin verileceğini kaydetti.

Medi Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Ertan Korkmaz da Mersinli’ye çıkmış olduğu aday adaylığı sürecinde başarı diledi.

Kaynak: Almıla Nur BERİLĞEN