İstanbul Bağcılar'da silahlı saldırı sonucu yaralanan 2 polis memurundan birinin şehit olduğu saldırı anının görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde yakalanmak üzere olan saldırganın yakın mesafeden polise ateş açarak kaçtığı görülüyor.

Bağcılar'da, narkotim ekibine yönelik silahlı saldırıda 2 polis yaralandı. Göğsünden yaralanan polis memuru tüm müdahalelere rağmen şehit oldu. Olayla ilgili 3 kişinin yakalandığı saldırı anının güvenlik kamarası görüntüleri ortaya çıktı.

Bağcılar Yüzyıl Mahallesi 2136 Sokak'ta polis aracına düzenlenen silahlı saldırıda 2 polis yaralanmıştı. 1 polisin tedavisi sürerken ağır yaralı olan evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenilen polis memuru Erkan Gökteke kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

SALDIRI ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Bağcılar Yüzyıl Mahallesi'nde bir polisin şehit olduğu silahlı saldırı anına ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde 2 şüphelinin koşar adımlarla yürüdükleri görülüyor. Görüntülerde şüphelileri yakalamak için hızla gelen polislerin araçtan indikleri sırada bir şüphelinin yakın mesafeden ateş açtığı ve olaydan sonra hızla uzaklaştığı görülüyor.