Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, kurulduğu günden bu yana ilçe merkezleri ve kırsal mahallelerin refah seviyesini yükseltmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Salihli ilçesine bağlı Kurtuluş mahallesinin yeni yerleşim bölgesinde Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı tarafından başlatılan kanal imalatı çalışmaları devam ediyor. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik de bölgede yapılan çalışmaları yakından takip ederek detaylı bilgi aldı. Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik’e incelemeleri esnasında Kanalizasyon Daire Başkanı Mümin Deniz,  Salihli Belediyesi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Meclis üyesi Hüseyin Yılmaz, Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlerinden Necip Kurtarıcı Büyükşehir Belediyesi Salihli Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Mustafa Gün ve MASKİ İlçe Şefi Ramazan Tuğrul Kacar ile yetkili personel de eşlik etti.   

“SAĞLAM BİR ALTYAPI, MODERN VE YAŞANILABİLİR BİR YAŞAM ALANI OLUŞTURUYOR”

İncelemeler esnasında açıklama yapan Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, “Her geçen gün büyüyen ve gelişen Salihli ilçemize bağlı Kurtuluş mahallemizde yeni yerleşim yerleri de yükseliyor. Bölgede yaşayan vatandaşlarımızın altyapı ihtiyaçlarını karşılamak için ekiplerimiz yoğun tempo ile çalışıyor. Toplamda 1,5 kilometrelik bir hat olacak. Yüklenici firma tarafından yürütülen çalışmalar en kısa sürede tamamlanacak. Çalışmalar tamamlandığında bölgede yeni imara açılan haneler kanalizasyon hattına bağlanmış olacak. Sağlıklı altyapıyı tüm vatandaşlarımıza ulaştırmak için çalışmalarımız sürüyor” dedi.

“ALTYAPI İHTİYACININ HIZLI BİR ŞEKİLDE KARŞILANIYOR OLMASI BİZLERİ MUTLU ETTİ”

Kurtuluş mahalle muhtar azası Evren Tire, “Mahallemizdeki yeni yerleşim bölgesinde kanalizasyon altyapı eksikliği vardı. MASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri gereken çalışmayı gerçekleştiriyor. Emek veren herkese teşekkür ediyorum. Mahallemize hayırlı olsun” dedi. HABER MERKEZİ

Editör: Onur Yılmaz