Meteorolojinin hava tahmin raporlarına göre Manisa’da hafta sonundan itibaren yağışlar geri dönüyor. Kentin bazı bölgelerinde Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günleri etkili olması beklenen yağışlar, gök gürültülü ve sağanak yağışlı olarak gerçekleşecek

PERŞEMBE günü yapılan tahminlere göre, sabah saatlerinde sıcaklık en düşük 19 derece olarak ölçülürken gün içerisinde parçalı bulutlu bir gökyüzü ile birlikte termometreler 32 derecelere kadar tırmanacak.

CUMA günü ise hava sıcaklığı sabah saatlerinde en düşük 21 derece olurken, gün içerisinde parçalı bulutlu bir hava ile birlikte sıcaklıklar en fazla 32 derecelere kadar yükseliyor.

CUMARTESİ günü için meteorolojiden yapılan açıklamaya göre termometreler sabah saatlerinde en düşük 21 dereceyi gösterirken gün içerisinde yağışlar Manisa’da etkili olacak. Gök gürültülü ve sağanak yağışlı hava etkisini önümüzdeki günlerde de gösterecek.

PAZAR günü için yapılan tahminlerde şehir genelinde termometreler en yüksek 29 dereceyi ölçerken yağışlı hava Manisa’da hakim olmaya devam edecek.

PAZARTESİ günü ise hava sıcaklığı sabah saatlerinde en düşük 20 derece olarak ölçülürken gün içerisinde gök gürültülü ve sağanak yağışlı bir hava Manisalıları bekleyecek.  MANİSAKULİSHABER

Editör: Onur Yılmaz