Eşini kanlar içinde bulan koca şok geçirirken polis tarafından el konulan olayda kadının 29 yaşındaki oğlu cinayet şüphelisi olarak gözaltına alındı.

Datça'nın Hızırşah Mahallesi'nde saat 18.30 sıralarında meydana gelen olayda, P. ailesinin babası, akşam yürüyüşünden döndüğünde hanımını evde kanlar içerisinde yerde hareketsiz gördü.

15 YERİNDEN BIÇAKLANMIŞ

Daha önce evden yükselen gürültünün çevredekiler tarafından polise ihbar edilmesi üzerine eve gelen polis ekipleri 60 yaşındaki Atiye P'yi kanlar içerisinde buldu. 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapılan kontrolde talihsiz kadının 15 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edildi.

OĞLU GÖZALTINA ALINDI

Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayda kadının 29 yaşındaki oğlu H.P. öz annesini öldürdüğü gerekçesi ile polis tarafından gözaltına alındı. Herkesi şaşkına çeviren olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü belirtilirken, olay yeri inceleme ekiplerinin evde çalışmaları devam ediyor. Cumhuriyet Savcılığı tarafından da olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirildi.

Muğla'nın Datça ilçesinde, çıkan tartışmanın ardından annesini önce boğan daha sonra 15 yerinden bıçaklayarak öldüren gençle ilgili kan donduran detaylar ortaya çıktı. Annesinin cesedinin başında bekleyen genç, olay yerine gelen polis tarafından gözaltına alındı.

Datça'nın Hızırşah Mahallesi'nde saat 18.00 sıralarında meydana gelen olayda, psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen üniversite öğrencisi Hasan Oben P, iddiaya göre annesi Atiye P. ile tartıştı.

ÖNCE BOĞMAYA ÇALIŞTI

Tartışma sırasında annesine saldıran Hasan Oben P, önce boğmaya çalıştı. Ardından, baygınlık geçiren annesini mutfaktan aldığı bıçak ile 15 yerinden yaraladı. Hava almak için yürüyüşe çıkan baba Mustafa P, eve döndüğünde mutfakta eşi Atiye P'yi kanlar içerisinde, oğlunu ise salonda otururken buldu. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Atiye P'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Savcının incelemesinin ardından PTT'den emekli Atiye P'nin cesedi otopsi için Datça Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

EVDE BEKLEDİ

Annesini boğduktan ve 15 yerinden bıçaklayarak öldüren Hasan Oben P. ise olay yerinden ayrılmadı. Hasan Oben P, eve gelen polis ekibi tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Editör: TE Bilişim