Hava durumu, sevdikleriyle birlikte Pazar gününü dışarda geçirmek isteyenler tarafından merakla araştırılıyor. Yapılan son tahminlere göre yurt genelinde hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmezken Doğu Karadeniz Bölgesi için sağanak yağış, Marmara Bölgesi için ise şiddetli rüzgar ve fırtına uyarısı yapıldı.

HAVA DURUMU 1 EYLÜL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu, Artvin, Kars ve Ardahan çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor. Hava sıcaklıklarında ise önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

FIRTINA UYARISI

Rüzgarın; Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) eseceği tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, çatı uçması, vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

İSTANBUL °C, 30°C

Parçalı ve az bulutlu

İZMİR °C, 30°C

Az bulutlu ve açık

ANKARA °C, 32°C

Parçalı ve az bulutlu

Editör: TE Bilişim