Basın mensuplarının "Maske zorunluluğu kalkıyor mu?" sorusunu yönelttiği Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Bu konuda çok detay vermeyeyim. Ama geçen hafta da söylemiştim. Bilim Kurulu, okullarda maske başta olmak üzere birçok konuyu değerlendirmiş olacak" yanıtını verdi. Maske zorunluluğunun ele alınacağı Bilim Kurulu toplantısı 27 Nisan tarihinde yapılacak.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Adıyaman'da basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Koca'ya geçtiğimiz hafta yapılması beklenen ancak son anda 27 Nisan tarihine ertelenen Bilim Kurulu toplantısı soruldu.

MASKE ZORUNLULUĞU KALDIRILACAK MI?
Koca'nın "Belki de en önemli toplantılarımızdan biri olacak" dediği Bilim Kurulu toplantısında maske zorunluluğunun kaldırılmasının ele alınacağı öğrenilmişti. Muhabirlerden biri de Koca'ya "Maske zorunluluğu kalkıyor mu?" sorusunu yöneltti.

Soruyu gülümseyerek karşılayan Bakan, "Bu konuda çok detay vermeyeyim. Ama geçen hafta da söylemiştim. Bilim Kurulu, okullarda maske başta olmak üzere birçok konuyu değerlendirmiş olacak. Önerileri daha sonra değerlendirmek üzere de kamuoyuna açıklamış olacağız. Daha net bilgi vermesem iyi olacak." dedi.

Editör: TE Bilişim