Bursa’nın Karacabey ilçesi Gazi Mahallesi'nde saat 01.30 sıralarında meydana gelen olayda, özel bir bankada güvenlik görevlisi olarak çalışan O.K. ve G. K. bir anda tartışmaya başladı. Edinilen bilgiye göre, tartışma sonucunda cinnet geçiren 35 yaşındaki O. K., evlerinde önce 31 yaşındaki eşini öldürürken, daha sonra da aynı silahla kendisini vurarak intihara teşebbüs etti. Apartmanda bulunan komşuları silah sesini duyunca eve koştu. Korkunç manzara ile karşılaşan komşuları emniyete ve sağlık ekiplerine haber verip yardım istedi. Bunun üzerine olay yerine polis ve ambulans sevk edildi.

  Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde G. K.’nin olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit ederken, O. K. ağır yaralı olarak önce Karacabey Devlet Hastanesi’ne oradan da Bursa Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. O. K.’nin beyin ölümünün gerçekleştiği fakat bitkisel hayatta olduğu için yoğun bakımda tutulduğu öğrenildi.

  O. K. ve G. K. çiftinin ikinci evlilikleri olduğu öğrenilirken, O. K.’nin ilk evliliğinden bir erkek, G. K.’nin da ilk evliliğinden bir kızı olduğu öğrenildi.

  Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.İHA

Editör: TE Bilişim