Fox muhabiri, Libya'da kaç şehidimizin olduğunu Cumhurbaşkanı Erdoğan 'a sordu ve muhalefetin , Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Libya'da Birkaç Şehidimiz Var' sözlerine tepki gösterdiğini , Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın buna cevabının ne olduğunu sordu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

"Bakın Fox önce gazete olsun. Önce ciddi bir medya mensubu olsun. Yalan haber üretmeyi bırakın. Muhalefetin bu söylemleri beni ilgilendirmiyor. biz rakam da olur sayısal da olur o türde bir ifadeyi kullanmış oluruz. Beni muhalefet mi yargılayacak. Ne diyor muhalefet gidip Esed’le görüşeceksin diyor.

Milyonlarca insan ülkesini terk ediyor. Bay Kemal bunları sorgulamıyor. Sen kalk o aklını kendine kullan. Bizim kendimize ait Libya 'da 2 şehidimiz var. Ben açıkladım. Bay Kemal ne yapacak bunu. Suriye Milli Ordumuzdan bizim eğitici kadromuz altında orada bulunanlar var. Yine Bay Kemal Hafter 'in yanında Wagner'in ne işi var? bunu sorsun. Ki Suriye'den oraya gidenlerin ortak paydaları var. ve bu ortak paydalar çerçevesinde orada bulunuyorlar.

Şimdi Suriye'de bizimle beraber olan kardeşlerimiz orada da beraber olmayı şeref sayıyorlar. Ama bundan bay Kemal anlamaz."

Editör: TE Bilişim