Partisinin grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Ordu Katar'a satıldı" diyen CHP milletvekili Ali Mahir Başarır'ı sert ifadelerle eleştirdi. Bahçeli, "Silahlı kuvvetlere zilletin lekesi sürülemez. Orduya satılmış demek bedelsiz satılmışlığın aleni beyanıdır. Askere düşmanlık düşmana askerliktir" ifadelerini kullandı.

Eleştirilerine devam eden Bahçeli, "Bir CHP milletvekilinin kalkıp Türk ordusuna satılmış demesi bize göre hesabı sorulması gereken şerefsizliktir, kepazeliktir, Türkiye husumetinin kök salmasıdır" dedi.

Bahçeli'nin konuşmasından satır başları şu şekilde:

"Başarıya kilitlenmiş bir insanın, durması veya durdurulması diye bir şey olamaz. Kadın hakkı bir insan hakkıdır. Kadınları hedef alan kaba, kırıcı, kötü muamele hem insan hakları ihlalidir, hem insanlık onurunun inkarıdır. Son yıllarda artan kadın cinayetleri, yaygınlaşan tecavüz vakalarıyla birlikte istismar haberleri toplum bekasına karşı işlenmiş en büyük suç olarak değerlendirilmeli.

Şiddet seli durmadan, şiddet yangını söndürülmeden, gözünü kan bürümüş psikopatlara set çekilmeden kadınlarla ilgili konuştuğumuz her konu eksik kalacaktır. Hiçbir kadın şiddete müstahak değildir. Bugün kadınlarımız hayatın her yerinde her safhasıdır. Bozkırın tezenesi Neşet Ertaş'ın dediği gibi, kadınlar insandır, bizler ise insanoğlu...

Mustafa Kemal Atatürk şöyle demiştir, Dünyada hiçbir milletin kadını, milletini kurtuluşa ve zafere götürmekte, Anadolu kadınından daha fazla çalıştım diyemez. Dünyanın hiçbir yerinde, hiçbir milletinde, Anadolu köylü kadınının üstünde kadın mesaisi zikretmek imkânı yoktur ve dünyada hiçbir milletin kadını 'Ben Anadolu kadınından daha fazla çalıştım, milletimi kurtuluşa ve zafere götürmekte Anadolu kadını kadar emek verdim' diyemez.

Kimin mağduriyeti, engeli varsa elinden tutmalıyız, hayatı eşit şekilde paylaşmalıyız. Bir farkındalık günü olan 3 Aralık Engelliler Günü münasebetiyle diyorum ki, engelli kardeşlerimizin istediklerini yapmak konusunda üzerimize düşeni yapmak konusunda söz veriyoruz. Engellere takılmayacağız. Engelli kardeşlerimizin hayatlarını kolaylaştırmak için çalışacağız.

Düşmez kalkmaz bir Allah'tır. Hepimiz birer engelli adayıyız. Hiçbiri değersiz ve önemsiz görülmemelidir. MHP tüm engelli kardeşlerimizi bağrımıza basmaktadır. Sadece 3 Aralık'ta değil, her an onları hatırlayıp, bağrımıza basacağız.

Ne pahasına olursa olsun hiçbir siyaset adamını ülkesine kara çalmak şerefli bir adam yapmaz. İç ve dış siyaset mahfillerinde ileri geri konuşanlardan şerefli bir adam çıkmadı, çıkmayacaktır.

CHP Türkiye'ye cephe almış bir siyaset ayıbıdır; bizim CHP ile sorunumuz Türkiye ile sorunu olduğu içindir CHP ile sorunumuz sorunlu politikalarıyla ilgili. CHP'nin kumaşını kesen kesmiş, tarlasını süren sürmüştür; CHP'ye oy veren kardeşlerimiz hayal kırıklığı içindedir.

Bir CHP milletvekilinin kalkıp Türk ordusuna satılmış demesi bize göre hesabı sorulması gereken şerefsizliktir, kepazeliktir, Türkiye husumetinin kök salmasıdır.

Kahraman Türk ordumuzun satılmış görünen yeri neresidir.

Doğu Akdeniz'den Afrika içlerinde, Dağlık Karabağ'dan Irak'a kadar kahramanlarımızın varlığı CHP, HDP, İYİ Parti ve SP'nin uykularını kaçırıyor.

CHP sokakları tahrik etmiş, vatandaşlarımızı istismara kalkışmış ama başarılı olamamıştır

Editör: TE Bilişim