TİM 1000 listesinde Tirsan Kardan olarak yer almaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Tirsan Kardan CEO’su Tolga Özer “Yüzde yüz yerli ve milli sermaye yapımız ile Türkiye ekonomisine sağladığımız katkıdan dolayı gurur duyuyoruz. Bu başarıda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza ve iş ortaklarımıza teşekkür ederiz. Hedefimiz önümüzdeki birkaç yıl içerisinde ilk 250 firma arasında yerimizi almaktır” dedi.

TİRSAN KARDAN HAKKINDA

Tiryakiler Grup’un otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firması Tirsan Kardan, 1957 yılında Türkiye’de kurulmuş olup, global pazarda en önemli kardan mili ve yedek parça üreticileri arasındadır. Faaliyet gösterdiği pazarlarda sürekli gelişim ve büyüme anlayışını benimseyen Tirsan Kardan, bugün uluslararası pazarda sektör lideri olarak yer almaktadır.

Manisa’da bulunan AR-GE merkezi ve üretim tesislerinde, yüksek kalite standartlarındaki ürün yelpazesi, nitelikli iş gücü ve yüksek üretim kapasitesi ile otomotiv ve savunma sanayine özel çözümler sunmaktadır. Ürün tasarımından üretime, satış ve satış sonrası hizmetlere kadar tüm çözümleri kendi bünyesinde barındırmaktadır. Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen kardan mili üreticilerinden olan Tirsan Kardan, hafif ticari, ağır ticari, otoyol dışı ve endüstriyel alanların kullanımına uygun üretim gerçekleştirmektedir.

Pazarın ve müşterilerinin ihtiyacına göre lokal montaj, lokal depo yönetimi veya benzeri uygulamalar ile hareket eden Tirsan Kardan, bugün lokal olarak Türkiye, Rusya, İtalya’da üretim yapmaktadır. Müşterilerine bulundukları ülkelerde tam zamanında, hızlı, etkin ve JIS hizmet verebilmek için Amerika, Almanya ve İtalya’da lojistik depo faaliyetlerini yürütmektedir. HABER MERKEZİ

Editör: Onur Yılmaz