Değerli okurlarım,

Sizlerden ayrı kaldığım bir hafta içinde herkes için önem taşımayan ama benim için çok önemli bir gelişme yaşadım.

30 Eylül pazartesi günü son çalışma günümdü. 39 yıllık aktif çalışma hayatım kamu çalışanlarının son kullanma tarihi olan 65 yaşa ulaşmam nedeniyle sona erdi.

1 Ekim sabahı benim için taze bir başlangıç oldu. Bundan sonra kendim için daha özgür bir dünyaya adım atacağım. Kalemim daha özgür yazacak. Belki daha sık görüşeceğiz. Belki yeni ufuklara yelken açacağız. Belki daha fazla sahada, toplumun içinde olacağım. Sılaya dönüş de dahil belki yeni projelere imza atacağım.

Belli ki hayatım belli oranda değişecek. Ancak değişmeyecek olan hedef, fikir ve ideallerimdir. Demokrasiye, hürriyetlere, olan inancımdır. Vatan, Bayrak sevgisidir. Ülkenin devleti ve milleti ile bölünmez bütünlüğüne olan sadakatim ve mücadele azmimdir. Aziz milletimizin hür, eşit, adil bir şekilde refah ve saadet içinde, inançlarını dilediği gibi yaşayabileceği Büyük Türkiye hedefine doğru özgürce koşabilmesi arzumdur. Hukuka ve adalete olan saygımdır.

Bundan böyle kul hakkı yiyenler., hukuku, adaleti, insan haklarını, temel hak ve hürriyetleri hiçe sayanlar; beytül mala el sürenler, milletin parasını har vurup harman savuranlar; hainler, bölücüler, din tacirleri, cumhuriyet ve demokrasi düşmanları, şahsi çıkarlarını ülke çıkarlarının önüne koyanlar, darbeciler ve onların işbirlikçileri benden daha fazla korksunlar.

Artık daha fazla özgürüm kalemimle, sözümle mücadelem sürecek. Sahada beni daha sık göreceksiniz.

Her sabah taze bir başlangıçtır, her sabah dünya yeniden kurulur. Ben de taze bir başlangıç yapıyorum. Daha güzel bir dünya, özgür, demokrat müreffeh bir Türkiye için hazırım.

Her şey Türkiye için. Sağ olun, sağlıkla kalın