NİLÜFER "KENDİ CENNETİM"
Nilüfer'in 6 yıllık aranın ardından çıkardığı, yepyeni şarkılardan oluşan "Kendi Cennetim" adını taşıyan yeni albümü müzik marketlerde yerini aldı. 2 yıl süren çalışmanın ürünü olan albüm, 13 yeni şarkıdan oluşuyor. Sanat kariyerinin 43. yılında 24'üncü stüdyo albümü olan "Kendi Cennetim"de Nilüfer, ilk kez Sezen Aksu ve Nazan Öncel'den ikişer şarkıya yer veriyor.
Nilüfer, bu albümünde 2 amatör müzisyene de kapısını açtı ve web sitesinden yaptığı duyurunun neticesinde gelen yüzlerce şarkıdan seçtiği iki şarkıyı albümünde seslendirdi.

AJDA PEKKAN "YAKARIM CANINI"
Ajda Pekkan 2015 yazını yeni teklisi ''Yakarım Canını'' ile karşıladı. Söz ve müziği Can Tanrıyar'a ait olan şarkının 4 farklı versiyonu hazırlandı. Düzenlemesi Volga Tamöz tarafından yapılan maxi single, DMC etiketi ile Diva'nın hayranlarının beğenisine sunuldu. Sanatçının yeni teklisi sosyal medyada kısa sürede adından söz ettirdi.

CEZA "SUS PUS"
Rap müziğin ülkemizdeki en önemli temsilcilerinden CEZA, Esen Müzik etiketiyle yayımladığı yeni albümü "SUSPUS" ile karşımızda... 13 yeni şarkıdan oluşan "Suspus" 275 saat süren bir çalışmayla, canlı olarak Alper Erinç, Himalaya Sound ve E.D. stüdyolarında kaydedildi. Albümde; Sansar Salvo düetinin yanı sıra Cahit Berkay'dan ve Giorgio Moroder'ın Oscar ödüllü film müziği "Midnight Express"ten sample'lar, Rokabeat'in yazdığı beat'ler, Kostas Triandafilidis, Fotios Stefos, Da Poet ve İsmail Genç'in müzikleri kullanıldı.
"Suspus"un müzik yönetmenliğini de üstlenen CEZA, düzenlemeleri ise Buğra Kunt ile birlikte yaptı. Albümün fotoğraf çekimleri Atıf Ülkü, grafik tasarım çalışması ise Emre Köşker/Ket Kolektif tarafından yapıldı.
mUSaDaKaT TaVSiYeSi!

DEMET AKALIN "PIRLANTA"
Demet Akalın, 2015 yazını atlamayanlardan... Akalın'ın, DMC etiketi ile yayınlanan albümü ''Pırlanta'' adını taşıyor. Şarkıcı yeni albümünde Soner Sarıkabadayı, Berkay, Aslızen Yentur, Ayla Çelik, Nezih Üçler, Cansu, İrfan Özata, Sinan Akçıl gibi isimlerle çalıştı. Albümün en büyük sürprizi ise bir Sezen Aksu bestesinin yer alması... Akalın, Sezen Aksu'nun "Bekleyemedin mi?" isimli bestesini almak için; "Onu, kendimi köprüden atmakla tehdit ettim" diyor.
Albümün aranjelerinde Volga Tamöz, Mustafa Ceceli, Burak Berberoğlu, Enver Günen ve Çağrı Telkıvıran'ın imzaları var. Albümün çıkış şarkısı, sözü ve müziği Sinan Akçıl'a ait olan ''Ders Olsun''...

"ÇANAKKALE ZAFERİNİN 100. YILI"
Gidenlerin geri gelmediği, acının, hasretin, gözyaşının dinmediği bir devrin kahramanıydı onlar... İnsanlık tarihinin en büyük zaferi 100 yaşında... Çanakkale Şehitleri, zaferin 100. yılında bir albümle anılıyor!
Ahmet Yenilmez, Uğur Arslan, Hüseyin Avni Danyal, Orhan Kılıç, Kutsi, Gökhan Alkan, Volkan Keskin, Şenol Göka, Orhan Hakalmaz gibi değerli sanatçılar Çanakkale şiirlerine ve cephede yazılan asker mektuplarına hayat verdi.
Yapımcılığını İstanbul Sineması'nın, prodüktörlüğünü Benjamin Kaya'nın üstlendiği, besteleri ve sanat yönetmenliği Sevgi Keskin imzası taşıyan ve birçok önemli ismin sesleriyle hayat bulan "Çanakkale 100. Yıl Şiir Albümü"nün proje danışmanlığını Murat Dereli yürüttü.
Albümde, Çanakkale hakkında yazılmış efsanevi şiirlerin yanı sıra ölümsüz kahramanların siperlerde yazdığı mektuplar da yer alıyor.
mUSaDaKaT TaVSiYeSi!