TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta geçtiğimiz haftayı 1-0’lık Başkent Akademi FK maçıyla kapatan temsilcimiz Manisa Futbol Kulübü bugün saat 15.00’te Tarsus İlçe Stadı’nda Tarsus İdman Yurdu ile karşılaşacak. Ligde 60 puanla 2.sırada yer alan Manisa Futbol Kulübü, Tarsus İdman Yurdu maçını kazanıp ligin bitimine 6 hafta kala play-off’u garantilemenin hesaplarını yapıyor. Manisa Futbol Kulübü’nde sakatlığı bulunan kaleci Yusuf Balcıoğlu, takımla birlikte çalışmalara yeni başlayan Volkan Okumak ve kart cezalısı Ümit Kurt dışında eksik bulunmuyor.

MANİSA FK, İLK MAÇI 4-0 KAZANMIŞTI

Manisa Futbol Kulübü, Tarsus İdman Yurdu ile oynadığı ilk maçı 4-0 farklı kazanmıştı. Ligin ilk yarısında Mümin Özkasap Stadı’nda oynanan mücadelede siyah beyazlı ekibin gollerini Zahit Fındık (2), Serdar Deliktaş ve Sinan Kurumuş kaydetmişti.

KARŞILAŞMANIN HAKEMİ BAYRAM BAŞKAN 

Manisa Futbol Kulübü’nün, Tarsus İdman Yurdu ile bugün saat 15.00’te deplasmanda oynayacağı karşılaşmayı Van bölgesi hakemlerinden Bayram Başkan yönetecek. Başkan’ın yardımcılıklarını ise Sezgin Altun ve Özcan Sultanoğlu yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Mehmet Terece.

Editör: TE Bilişim