Takımda çok güzel bir arkadaşlık olduğunu belirten Zahit, “Konsantremizi bozmadan sezon sonuna kadar yakaladığımız bu çıkışı sürdürmek istiyoruz” dedi.

Manisa Futbol Kulübü, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya Kampı’nda sürdürüyor. Siyah-beyazlıların başarılı golcüsü Zahit Fındık, Antalya Kampı’nda açıklamalarda bulundu. Takımımızda ikinci sezonunu yaşayan Zahit, “Öncelikle Manisa Futbol Kulübünde olmaktan dolayı çok mutluyum. Umarım Türkiye’nin bütün kulüpleri bu şekilde iyi bir oluşumla yönetilir. Takımımız, her zaman üst ligleri hedefleyen iyi kadroya sahip bir kulüp. Bu sezona daha konsantre girdik. Her maç konsantrasyonumuz yüzde yüz. Takım olarak sezon başında iyi çalıştık ve iyi başladık” dedi.

“TAKIMDA ÇOK GÜZEL BİR ARKADAŞLIK VAR”

Takımda çok iyi bir arkadaşlık ortamı olduğunu belirten başarılı futbolcu, “Bir futbolcu için en önemli şeylerden biri oynadığı kulüpte bulduğu huzurdur. Takımdaki arkadaşlık ortamı benim için çok önemlidir. Hocalarımızın çok büyük bir çabası var. Bize her konuda destek oluyorlar. Oyuncu arkadaşlarım, kaptanlarımız, yedek kulübesinde bekleyen arkadaşlarımız, genç arkadaşlarımız, kulüp personelimiz, hepimiz bir aileyiz. Hepimiz çok iyi bir sezon geçiriyoruz. Sezon sonunu düşünmek için çok erken. Biz maç maç düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

“İKİNCİ YARI ZOR OLACAK AMA…”

İkinci yarıda zor maçlar oynayacaklarının altını çizen Zahit Fındık, “Bütün liglerde ikinci yarılar her zaman daha zor geçer. Biz öyle bir kulübüz ki bizim rakibimiz yine kendimiz. Konsantremizi bozmadan sezon sonuna kadar yakaladığımız bu çıkışı sürdürmek istiyoruz. İkinci yarı zor olacak ama biz bu konsantrasyonumuzu koruyarak devamını getireceğiz” dedi.

“KENDİME HERHANGİ BİR GOL HEDEFİ KOYMUYORUM”

Sezona iyi başlayan ve 17 maçta 12 gol kaydeden 29 yaşındaki oyuncu takımda iyi bir arkadaşlık olduğunu belirterek, “Sezon başladığında kendime herhangi bir gol hedefi koymuyorum. Futbol tamamen takım oyunudur. İlk yarıda 12 gol attım, çok da mutluyum. Bu başarıda takımımın da etkisi var. Takımda çok güzel bir hava var. Hem oyun olarak hem de taktik olarak çok iyi bir yerdeyiz” diye konuştu.

“TARAFTARIMIZ DUALARINI EKSİK ETMESİN”

Pandemi nedeniyle taraftarlardan yoksun maçlara çıktıklarını vurgulayan Zahit, “Futbol taraftarsız olmuyor. Taraftarsız futbolun tadı tuzu yok. Taraftarımız da sabırlı olsun, biz de sabırlı olalım. Dualarını eksik etmesinler ve her zaman arkamızda olsunlar. Umarım en kısa sürede taraftarımıza kavuşuruz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim