Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Vural, müsabakada 6 net gol pozisyonu bulduklarını ancak bunları golle sonuçlandıramadıklarını dile getirdi.

Vural, Süper Lig'e yükselme iddiası bulunan iki takımın karşı karşıya geldiğini hatırlatarak, "Karşımızda lig ikincisi konumunda, çok güçlü bir rakip vardı. Bu ligin en az gol yiyen takımı. Oynama mantıklarında da kapanma var. Dolayısıyla buna müsait oyuncuları da var. Biz de kontratağa karşı tedbirli oynamak zorundaydık. O yüzden pürdikkat oynamaya çalıştık ve maalesef istediğimiz sonuca varamadık." diye konuştu.

Kazanmaları halinde 28. haftayı 2. sırada kapatacakken, sıralamadaki yerlerini koruduklarını aktaran Vural, şunları kaydetti:

"Kendimizi 2 puan kaybetmiş olarak görüyorum. Galibiyete daha yakın taraf olmamıza rağmen, kazanamamanın verdiği üzüntüyü yaşıyoruz. Çünkü kazansak, aylar sonra lig ikincisi olmanın keyfini yaşayacaktık. Rakibimizi 1 puan geçecektik ve Bursaspor'u da altımıza alacaktık. Maalesef bunu gerçekleştiremedik. Direkt çıkma şansını yakaladık ve kaybetmek istemiyoruz. Kalan 6 maçı da içeride dışarıda diye ayırmadan kazanmak istiyoruz. Kalan 6 maçı da kazanıp 18 puan alırsak, 63 puanla bu ligden ikinci olarak çıkarız. Dolayısıyla bu şansı sonuna kadar kullanmak istiyoruz."

Editör: TE Bilişim