TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Manisa Futbol Kulübü, Orhan Aktaş, Sertaç Çam, Mehmet Zahit Çınar ve Oğuzhan Erdoğan’ın ardından ara transfer döneminde beşinci imzayı Boluspor’un süper lig patentli tecrübeli defans oyuncusu Ümit Kurt’a attırdı. Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde başkanvekili Engin Anlı da hazır bulundu. Manisa Futbol Kulübü ile 2,5 yıllık sözleşme imzalayan Ümit Kurt, yeni takımı Manisa FK’ya şampiyonluk yolunda ciddi katkılar vereceğini söyledi.

KURT, “BÖYLE GÜZEL VE GÜZİDE BİR KULÜBE GELDİĞİM İÇİN ÇOK MUTLUYUM”

Manisa Futbol Kulübü’nün yeni transferi Ümit Kurt, imza töreninden sonra yaptığı açıklamada, “Manisa FK ailesinin içerisinde bulunduğum için çok mutluyum. Biraz sıkıntılı bir transfer dönemi oldu ancak sonucu her iki taraf içinde mutlu oldu. Devre arası transferleri her zaman kolay olmuyor. Ben de daha önce oynadığım Boluspor’la biraz sıkıntı yaşayarak ayrıldım. Neticesinde böylesine güzel ve güzide bir kulübe gelmekten dolayı çok mutluyum. Öncelikle transferimde emeği geçen başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere, kulüp başkanımız Mevlüt Aktan ve yönetim kurulu üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok büyük fedakârlıkta bulundular. İnşallah burada bulunduğum süre zarfında takımımın başarısı için elimden geleni yapacağım. Takım arkadaşlarıma, yol arkadaşlarıma, destek olmaya geldim. Önümüzde çok da uzun sayılmayacak bir dönem var. İnşallah en kısa sürede şampiyonluğumuzu ilan edip önümüzdeki yıl TFF 1. Lig de mücadele etmek istiyoruz. Kulüpteki yetkili insanların koyduğu büyük bir proje ve amaç var. Bu amaç doğrultusunda en iyi şekilde destek vermeyi hedefliyorum” ifadelerini kullandı.

ANLI, “ŞAMPİYONLUK YOLUNDA TAKIMA ÖNEMLİ KATKILAR SAĞLAYACAĞINA İNANIYORUZ”

Yeni transfer Ümit Kurt’un imza töreninde hazır bulunan başkanvekili Engin Anlı ise şu açıklamaları yaptı, “ Manisa Futbol Kulübü olarak ara transfer döneminde takviyelerimiz devam ediyor. Bugün de Savunma hattına bir takviye yaptık. Yıllarca Süper Lig de ve TFF 1. Lig de forma giymiş, 2 şampiyonluk yaşamış ve milli takıma kadar yükselmiş, Ümit Kurt kardeşimizi renklerimize bağlıyoruz. Bunun için mutluyuz. Ümit Kurt, Manisa Futbol Kulübü’ne gelmek için çok düzgün bir duruş sergiledi, fedakârlık gösterdi. Özellikle bunun için kendisine teşekkür etmek istiyorum. Ümit kardeşimiz hem saha içinde hem de saha dışındaki duruşuyla çok önemli bir karakter. Şampiyonluk yolunda bize çok ciddi katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Öncelikle camiamıza ve Ümit’e hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah Manisa Futbol Kulübü formasıyla bu seneden başlamak üzere nice şampiyonluklar yaşar. Tekrar aramıza ‘hoş geldin’ diyorum.”

Editör: TE Bilişim