Maça hızlı başlayan Yılport Samsunspor mücadelenin ilk yarısını Erhan Şentürk ve Samet golleriyle 2-0 önde kapattı. İkinci yarıda ilk yarıya oranla daha iyi bir oyun sergileyen Manisaspor, pozisyon üretmekte zorlanırken, ikinci yarıya 2-0’ın avantajıyla başlayan ev sahibi Yılport Samsunspor ise rahat bir oyun sergiledi. Ev sahibi ekip 90+1. Dakikada Muhammet, 90+4. Dakikada İlyas Kubilay’ın golleriyle karşılaşmayı 4-0 kazandı.

Maçtan dakikalar;

 Mücadelenin 29. Dakikasında araya atılan topla kaleciyle karşı karşıya kalan Erhan Şentürk, kaleci Zafer’in üzerinden topu ağlara göndedi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Karşılaşmanın 37. Dakikasında Yılport Samsunspor’da Samet, sol kanattan ceza sahasına girer girmez topu uzak köşeye gönderdi ve skoru 2-0 yaptı.

Maçın 90+1. Dakikasında orta sahaya yakın bir bölgede topla buluşan Muhammet sol çaprazdan ceza sahasına girer girmez vurdu top Zafer’den döndü, dönen topu bir kez daha tamamlayan Muhammet durumu 3-0 yaptı.

Karşılaşmanın 90+4. Dakikasında İlyas Kubilay ceza sahası dışından attığı golle maçın skorunu belirledi. 4-0

Stat: Samsun 19 Mayıs Stadı

Hakemler: Sabit Selvi, Turgut Evran, Serdar İla

Yılport Samsunspor: Ahmet, Savaş, Oğuz (Dk. 68 İrfan), İlyas Kubilay, Erhan Şentürk, Nuri, Şahin, Erhan Kartal, Canberk, Samet (Dk. 79 Enes İslam), Bahattin (Dk. 62 Muhammet)

Manisaspor: Zafer, Berk, İlkay, Ömer (Dk. 90 Aykut), Akın (Dk. 46 Furkan), Okan (Dk. 63 Atakan), Kemal, Cevdet Enes, Atilla, Bayram, Fatih

Sarı Kartlar: Muhammet, Savaş (Yılport Samsunspor), Okan, Atilla (Manisaspor)

Goller: Dk. 29 Erhan Şentürk, Dk. 37 Samet, Dk. 90+1 Muhammet, Dk. 90+4 İlyas Kubilay (Yılport Samsunspor)

Editör: TE Bilişim