Manisa Büyükşehir Belediyespor’un sezon başında Denizlispor’dan renklerine bağladığı başarılı defans oyuncusu Taha Can Velioğlu, Afyonkarahisar kampında açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde Manisa Büyükşehir Belediyespor’la 3 yıllık sözleşme imzalayan Taha Can Velioğlu, Afyonkarahisar kampında her şeyin yolunda gittiğini söyleyerek, "Manisa Büyükşehir Belediyespor’la 3 yıllık sözleşme imzaladım. Üç yıl boyunca takımımın başarısı için terimi son damlasına akıtacağım ve savaşacağım. Elimden gelen mücadeleyi ortaya koyacağım. Manisa Büyükşehir Belediyespor hedefleri olan bir kulüp. Bende üç yıl boyunca bu kulübün formasını giyeceğim için çok mutluyum. Bu formaya yakışır bir şekilde mücadele edeceğim inşallah. Çok güzel ve arkadaşlık ortamının mükemmel olduğu bir kulübe geldim, bunun içinde çok mutluyum." diye konuştu.

“TARAFTARLARIMIZ BİZİ SONUNA KADAR DESTEKLESİNLER”

Yeni sezon hazırlıklarında şu anda her şeyin sorunsuz olduğunu ifade eden Taha Can Velioğlu, "Günde çift antrenmanla yeni sezona hazırlanıyoruz. Şu anda antrenmanlarımız yorucu geçiyor. Biz bundan kesinlikle şikayetçi değiliz. Bu çalışmalarımızın karşılığını ligde alacağız. Şampiyonluk yolunda hocalarımız bizi yeni sezona en iyi şekilde hazırlıyorlar. Camia olarak şampiyonluğa kenetlendik. Her maçımıza son maçımız gibi çıkacağız. Güzel ve heyecanlı bir sezon bizleri bekliyor. Taraftarlarımız bize inansınlar ve sonuna kadar iyi ve kötü günde yanımızda olsunlar" dedi.

“İNŞALLAH İKİNCİ ŞAMPİYONLUĞUMU MANİSA'DA YAŞAYACAĞIM”

Geçtiğimiz sezon Spor Toto 1. Lig takımlarından Denizlispor’da kariyerinin iyi şampiyonluğunu yaşadığını hatırlatan Taha Can Velioğlu, "2019-2020 futbol sezonunda inşallah kariyerimde ikinci şampiyonluğumu Manisa Büyükşehir Belediyespor’da yaşayacağım. Manisa Büyükşehir Belediyespor’a gelmeden önce birçok Spor Toto 1. Lig takımından teklif aldım. Ben ise Manisa Büyükşehir Belediyespor’u tercih ettim. Her geçen gün ne kadar çok doğru bir karar verdiğimi daha iyi anlıyorum. Hep birlikte inşallah çok güzel günler yaşayacağız. Sezonun başlamasını sabırsızlıkla bekliyoruz" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim