Manisa Süper Amatör Küme'de mücadele eden Salihli Belediyespor geçen sezon Ödemiş Belediyespor'da forma giyen Armağan Üsten ile sözleşme imzalayarak ilk transferini gerçekleştirdi.
Salihli Belediyespor Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde Kulüp Başkanı Cemal Murat Erim, Kulüp Başkan Yardımcısı Mehmet Gürsel ile Sportif Danışman ve Futbol Şube Sorumlusu Murat Şahin yer aldı. İmza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Cemal Murat Erim, Armağan'ın takıma güç katacağını belirterek, hedeflerinin yeni sezonda şampiyonluk olduğunu söyledi.
Yeni transfer Armağan da yeniden Salihli Belediyespor ile anlaştığı için mutlu olduğunu dile getirerek, takıma katkı vermek için elinden geleni yapacağını, sezon sonunda ligi hedefledikleri yerde bitireceklerine inandığını belirtti.
Geçen yıl İzmir Süper Amatör Küme ekiplerinden Ödemiş Belediyespor'da sahaya çıkan 25 yaşındaki kanat oyuncusu Armağan Üsten daha önce de Salihli Belediyespor, Y. Bornovaspor, Foça Belediyespor, Karşıyaka Belediyespor gibi takımlarda da forma giymişti.
Editör: TE Bilişim