Teknik Direktör Yusuf Sapmaz yönetimindeki Salihli Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) çıkmak için hazırlıklarını sürdürüyor.
Manisa Süper Amatör Küme B Grubunu lider tamamlayan ve Bölgesel Amatör Lig (BAL) play-off maçlarına Yunusemre Belediyespor mağlubiyeti ile başlayan Salihli Belediyespor, ikinci maçında Manisa Sanayispor'u yendi. Teknik Direktör Sapmaz yönetimindeki Yeşil-beyazlı ekip, pazar günü deplasmanda konuk olacağı kritik Sarıgöl Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı.
Pazar günü deplasmandan galibiyetle dönmek için Sarıgöl Belediyespor maçı hazırlıklarına belediye tesislerinde başladıklarını belirten Sapmaz, "İlk maçımızda Yunusemre Belediyespor'a karşı talihsiz bir şekilde kaybettik. Manisa Sanayispor karşısında aldığımız galibiyet ile moral bulduk. Şimdi önümüzde Sarıgöl Belediyespor maçı var. Bu moral ile bu maçı da kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.
Taraftarlara da seslenen Sapmaz şunları söyledi: "Biz takım olarak inandık. Yeter ki taraftarımızda bize inansın ve Sarıgöl deplasmanında yalnız bırakmasınlar. Geride 4 maç var, Birlik olup, tek yumruk olursak, biz bunu başarırız. Çünkü Salihli Belediyespor olarak biz BAL'a çıkmak istiyoruz."
Editör: TE Bilişim