Manisa Futbol Kulübü, tecrübeli kaleci Metin Uçar ile 2+1 yıllık anlaşma sağladı. Kulüp binasında gerçekleşen imza töreninde Başkanvekili Engin Anlı da yer aldı. İmza töreninde konuşan Metin Uçar, “Manisa Futbol Kulübü gibi büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Bu transferde büyük pay sahibi olan Mevlüt Aktan başkanıma, yönetimimize, teknik heyetimize çok teşekkür ediyorum. Hedefimiz bir üst lig olacak. Bu takım için elimden gelenin fazlasını vermeye çalışacağım. İnşallah sezon sonunda hep birlikte şampiyonluk yaşarız” dedi.

ANLI, “METİN’İN KADROMUZA KATILMASIYLA DAHA DA GÜÇLENDİK”

Metin’in önemli bir transfer olduğunu belirten Manisa Futbol Kulübü Başkanvekili Engin Anlı ise, “Transferin bitmesine sayılı saatler kala Metin gibi tecrübeli bir kaleciyi kadromuza kattığımız için çok mutluyuz. Bu ligde hedefimiz belli. Kurduğumuz kadro ve aldığımız sonuçlarla da bu hedefimizi sürdürmek istiyoruz. Metin’in kadromuza katılmasıyla daha da güçlendik. İnşallah sezon sonunda hak ettiğimiz yerde oluruz. Bu transfer hem Metin hem de Manisa Futbol Kulübümüz için hayırlı olsun” diye konuştu.

METİN UÇAR KİMDİR?

Metin Uçar, 7 Nisan 1991 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Futbola Gençlerbirliği altyapısında başlayan Metin, 2009-2010 sezonunda Kastamonuspor formasıyla profesyonel kariyerine başladı. 2010-2011 sezonunda transfer olduğu Hacettepe’de iki sezon oynayan Metin, 2012-2013 sezonunda transfer olduğu Turgutluspor formasıyla iki sezonda 53 maçta görev aldı. Hacettepe, Nazilli Belediyespor ve Niğde Anadolu FK formalarını da terleten tecrübeli eldiven, 2018-2019 sezonunda Keçiörengücü ile TFF 2. Lig’de şampiyonluk sevinci yaşadı. Metin Uçar, Ankara temsilcisiyle son 3 sezonda 98 maça çıktı.

Editör: TE Bilişim