Manisaspor'un, sezon başında büyük uğraşlar sonucu Sırbistan ekibi Kızılyıldız'dan transfer ettiği, Tarzanların 10 numarası Nenad Milijas yuvadan uçuyor.
Manisaspor'un büyük umutlarla transfer ettiği Nenad Milijas Çin'e transfer oluyor. 10 numara olarak transfer edilen Nenad Milijas beklentinin altında kalması bu transfer hakkında teknik heyetin olumlu bakmasına sebeb oluyor. Özellikle ön libero olarak oynamak istemesi ve temposuz futbolu ile eleştrilerilen Nenad'ın Çin'den bir takımla anlaştığı ve bu transferi çok istediği öğrenildi.
500 BİN EURO'YA SERBEST KALIR
Transferle ilgili şuan Manisaspor yönetimine gelen resmi bir teklif olmamasına rağmen, Menejerler aracılığıyla Manisaspor kulübüne Nenad ile ilgili bir görüş alındığı öğrenildi. Manisaspor kulübü sözleşmesinde 500 BİN EURO'YA serbest kalır maddesini olan Nenad'ı bu paradan aşağıya bir fiyata satmıyacağı öğrenildi. Yıılık aldığı 220 BİN EURO'luk maliyettende kurtulacak olan Manisaspor, şartlar istediği gibi olursa bu transferin gerçekleşmesine sıcak bakıyor.
TARAFTAR TEPKİSİNDEN ÇEKİNİLİYOR
Bu ana kadar kulüpten henüz resmi bir açıklama gelmedi. Çünkü Nenad'ı satacaklarının duyulmasının ardından gelecek taraftar tepkisinden çekinen Manisaspor yönetimi transfer tam anlamıyla netlik kazandıktan sonra resmi açıklam yapacak. Hem futbolcunun hem de Manisaspor bu tarnsfere sıcak bakıyor. Bu yüzden bu transnferin bir iki gün içinde resmiyet kazanması bekleniyor.
Editör: TE Bilişim