Manisaspor'da Başkan Abdullah Mergen'in kötü yönetimi nedeniyle yüzler bir türlü gülmezken isyan bayrağını açan taraftar da yönetimi protesto etti. Manisaspor'un kötü gidişine tepki göstermek ve kulübe sahip çıkmak adına 1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği öncülüğünde bir yürüyüş düzenledi.
Bugün saat 19.00'da yapılacak Sivasspor-Manisaspor karşılaşması öncesinde 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'ndan başlayan ‘Manisaspor Yok Olmasın' isimli yürüyüşe yüzlerce taraftar katıldı. Yürüyüşte ‘Mergen gider biz kalırız biz Manisasporluyuz', ‘Mergen istifa yönetim istifa', ‘Hırsız istifa' sloganları atıldı. Yürüyüş Manisa 19 Mayıs Stadyumu önünde sona erdi.

ÇAKICI; "MANİSASPOR'DA ŞEFFAFLIK YOK DİKTATÖRLÜK VAR"
Protesto yürüyüşü öncesi öncesinde 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda açıklama yapan 1965 Manisaspor Taraftar Derneği Başkanı Altan Çakıcı; "Bizim burada toplamamızın amacı Manisaspor'dur. Biz şehir bu takıma sahip çıksın diye buradayız. Herkesin bildiği gibi Manisapor'un doğru yönetilmediğini düşünüyorum. Maalesef ki Manisaspor şeffaflık yok diktatörlük var. Kişilerin tek başına kulübü yönetmesini istemiyoruz. Biz kimseye kredi çekme, para bulma demiyoruz. Parayı bulun takıma destek olun bu paranın nereye gittiğini açıklayın canımızı yiyin. Bu kulübün kötü gidişine son verelim hep birlikte el ele yürüyelim" dedi.

"BİLETİ 500 TL'DE YAPSANIZ BİZ MAÇLARA GELECEĞİZ"
Sözlerine bilet fiyatlarının pahalı olması ile devam eden Altan Çakıcı; "Bu kulüp sahipsiz değildir. Bilet fiyatları 500 TL'de olsa biz maçlara gideceğiz. Bu kulübün gerçek sahibi taraftarlardır. Yönetin, başkan gelip geçicidir. Bilet fiyatlarını artırarak taraftarın stada gelmesini zorlaştıramazsınız. Bundan sonra adın atarken bu hususları bilerek hareket edin ya da bu işi yapamıyorsanız bırakın gidin. İstifa edin arkadaşlar" dedi
"KİMSE YAPMAZSA BİZ YAPARIZ"
Sözlerine devam eden Çakıcı; "Eğer diyorsanız ki biz gidersek kim yapacak. Bunu net söylüyorum ki biz yaparız. Kimse yapmazsa biz yaparız , bunlardan da daha iyi yönetmezsek namerdiz. Kimse bu kulübü sahipsiz sanmasın" dedi.

"İSTEDİĞİN KADAR ÜYE AT BİZ BU KULÜBÜ ALACAĞIZ"
Son olarak kongre üyelerinin kulüpten atılması ile ilgili konuşan Altan Çakıcı; "Duyumlarımıza göre yeni üye yapıp kendine muhalif isimleri disipline sevk edip kulüpten atıyormuş. Manisa'yı da atsan biz bu kulübü alacağız. Biz derken tüm Manisalılar. Bu kulüp taraftarlarındır. Kimse Manisaspor'u kendi işi olarak görmesin" diyerek sözlerine son verdi.

CHP'DEN DESTEK
Manisaspor Yok Olmasın yürüyüşüne, bir program nedeniyle 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda bulunan CHP'liler de destek verdi. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve Milletvekili Tur Yıldız Biçer'le birlikte partililer de uzun süre Manisaspor taraftarlarıyla birlikte sloganlara katıldı.

Editör: TE Bilişim