Spor Toto 2. Lig'in 13. haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek olan Manisaspoe hazırlıklarına bugün saat 12:30'da 19 Mayıs Stadyumu'nda gerçekleştirilen antrenman ile devam etti.
Teknik Direktör Taner Taşkın yönetiminde yapılan antrenman ısınma çalışmasıyla başladı. 5'e 2 çalışmasıyla devam eden antrenman gol vuruşu çalışmasının ardından stretching ile tamamlandı.
Manisaspor'da tedavisi devam eden Yağızcan Akyürek ise takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı.
Siyah-beyazlılar 20 Kasım Cuma günü saat 13:30'da Tarık Almış Spor Tesisleri'nde gerçekleştireceği antrenman ile hazırlıklarına devam edecek.
TARZAN'DA FORMA ASLANIN AĞIZINDA
Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta liderlik koltuğuna oturan Manisaspor'da Teknik Direktör Taner Taşkın takımın form grafiğinin her geçen gün artığını, kadro kurmakta zorlandığını söyledi. Tüm oyuncuların performansından memnun olduğunu dile getiren Taşkın, "Beni tatlı bir telaş aldı. Kimi oynatsam hakkını veriyor. Değil il 11'i, 18 kişilik kadroyu bile kurmakta zorlanıyorum. Bir teknik adam için en büyük mutluluk bu" dedi.
Liderlik koltuğunu kolay kolay bırakmayacaklarını sözlerine ekleyen tecrübeli teknik adam, "Bugüne kadar zorluk derecesi yüksek maçlara çıktık ve zirveyi hakkımızla aldık. İki puan farkla Ankaragücü'nün önündeyiz. Pazar günü deplasmanda karşılaşacağımız rakibimizi yenip, bu farkı açmak istiyoruz" diye konuştu. Siyah beyazlı ekipte sakatlıkları süren Sercan Türkeri ile Gökay Tunç'un tedavilerine devam ediyor.
Editör: TE Bilişim