MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ege Masterler Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Manisa 1965 Masterler Başkanı Murat Ünlü ile Federasyona bağlı Manisa takımlarını makamında konuk etti. Ünlü, Manisa'daki Master takımlarına verdiği destekten ötürü Başkan Ergün'e teşekkür etti.

Ege Masterler Federasyonu'na bağlı Manisa takımları Saruhanlı Masterlar, Manisa 1965 Masterlar, Akhisargücü, Akhisar Masterlar, Salihli Masterlar Soma Masterlar takımlarının kulüp başkanları ve yöneticileri Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü makamında ziyaret etti. Ege Masterler Federasyonu Manisa takımları olarak ziyaret gerçekleştirmek istediklerini dile getiren Ege Masterler Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Manisa 1965 Masterler Başkanı Murat Ünlü, "Manisa'da Masterler olarak 8 tane takımımız var. Bunlarla ilgili size bilgi vermeye ve size teşekkür etmeye geldik. Ulaşım noktasında ve mali konularda bizlere yardımcı oluyorsunuz. Bu nedenle sizlere teşekkür ediyoruz" dedi.
SPORA DESTEĞİMİZ SÜRECEK
Spora her anlamda destek vermekten mutluluk duyduklarını dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Bu noktada amatör spor kulüplerimize de yardımlar gerçekleştiriyoruz. Bundan sonraki süreçte de üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız" diye konuştu. Başkan Ergün, Ege Masterler Ligi'nde yer alan takımlara başarı dileklerini de iletti.

Editör: TE Bilişim