Haber: Ahmet ÜNSAL

Halil Kaan Önal, yarışmadan döner dönmez MTSO Başkanı Mehmet Yılmaz ve destekte bulunanlara teşekkür çiçeği ile gitti. Teşekkür jestinde baba Niyazi ve anne Sefa Önal çifti, bu zorlu yolculukta oğulları Halil’e gösterdikleri destekten dolayı şükranlarını sundular.

Başkan Yılmaz ise gençlerin bu ülkenin birer değerleri olduğu onların yapacakları her türlü faaliyette ellerindeki imkanlar doğrultusunda destek vermek STK’ların görevleri arasında bulunduğuna işaret ederek; “Böylesi gençlerimiz sportif veya eğitim alanlarındaki başarıları bizleri ve Manisa şehrimizi gururlandırıyor. Mustafa Kemal Atatürk’ün de istediği ve beklediği böylesi gençlik. Öncelikle bu gencimizin yanında olan Önal ailesini yürekten kutluyorum. Belediyelerimizin ve diğer STK’larımızın da bu gençlere kucak açması gerektiğini belirtmek isterim.” ifadelerine yer verdi.

Başkan Yılmaz, Türkiye Şampiyonu Halil Kaan Önal ve ailesine odanın çeşitli hediyelerini takdim etti.   Baba Niyazi Önal da MTSO Başkanı Mehmet Yılmaz ve destek bulunanlara teşekkürlerini ileterek; “Oğlumuzun sportif alanda yolculuğu oldukça uzun olacağa benziyor. İleride Türkiye Şampiyonluğu ardından Avrupa ve dünya şampiyonluklarına doğru yelken açabilmesi için belediyelerimize büyük görevler düşüyor. Destek yönündeki ellerini oğlumuzun ve benzeri başarılı sporcularımızın üzerinden eksik etmesinler” dedi.

Editör: TE Bilişim