Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Badminton Erkek Takımı, Isparta'da yapılan "Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) yarı final müsabakalarında rakiplerini yenerek, finale yükseldi. Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman ise başarılı sporcuları, antrenör İsmet Özel ve İl Temsilcisi Aygül Aydoğmuş'u makamında ağırlayarak finalde başarılar diledi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ve Türkiye Badminton Federasyonu tarafından milli takımların altyapısını oluşturmak için organize edilen "Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) yarı final müsabakaları Isparta'da yapıldı. Erkekler kategorisinde 12 takımın katıldığı müsabakalarda Manisa'yı temsil eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Badminton Erkek Takımı grubundan birinci olarak çıkarak Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı. Başarılı sporcular, antrenörleri İsmet Özel ve İl Temsilcisi Aygül Aydoğmuş ile birlikte Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman'ı ziyaret etti. Sporcuları tek tek tebrik eden ve başarılar dileyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, "Takımımız Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) yarı final müsabakalarında Manisa'yı en iyi şekilde temsil ediyor. Türkiye finallerine yükselmeniz büyük bir başarı. İnşallah finalde de güzel bir sonuç alarak bizleri gururlandırırsınız. Benim gözümde hepiniz şampiyonsunuz" ifadelerini kullandı.
Manisalı Badmintoncular rakiplerini yenerek, finale yükseldi.
Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Badminton yarı final müsabakalarında Manisalı erkek takımı Türkiye Finallerine kaldı.
Sivas'ta yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi yarı final müsabakalarında fırtına gibi eserek erkeklerde yarı final grup birincisi olan Erzincan Badminton Takımı sekiz takımın oluşturduğu Türkiye finaline kalmayı başardı.
Müsabakalarla ilgili açıklama yapan Badminton Milli Takım Antrenörü Murat Sönmez "Tokat'ta ki yarı final maçlarında Erzincan olarak çok başarılı maçlar yaptık. İlimizi en iyi şekilde temsil ederek son sekiz takımın yer alacağı final grubuna kalmayı başardık. hedefimiz finallerde de Erzincan'ı en iyi şekilde temsil etmektir." Dedi.
Manisalı Badmintoncular Yarı Finalde Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ve Türkiye Badminton Federasyonu tarafından milli takımların altyapısını oluşturmak için organize edilen ve Bilecik'te yapılan "Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) grup müsabakalarında Manisalı Badmintoncular rakiplerini yenerek, birinci oldu. 26 Şubat 2016 Cuma 14:38 6 0 Bilecik'te yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Çeyrek Final" müsabakalarına 12 ilden yaklaşık 120 sporcu katıldı. Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Badminton Erkek Takımı takım halinde gurup birincisi olarak "Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Yarı Final" müsabakalarına katılma hakkı kazandı. Başarılı sporcuları, antrenörleri İsmet Özel ve İl Temsilcisi Aygül Aydoğmuş ile birlikte makamında ağırlayan Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, Kazandıkları bu güzel başarılarından dolayı ve sporcularımızı, antrenörümüzü ve il temsilcimizi tebrik ediyorum inşallah, Türkiye Yarı Finalinde de başarılarla dönersiniz. Bu başarı çok önemli bir başarıdır. Sporcularımıza verdiğimiz destekler boşa gitmediğini en büyük göstergesidir." diye konuştu.
Editör: TE Bilişim