Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü’nün düzenlediği Yurtkur İllerarası Futbol Grup Elemeleri’nde mücadele eden Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Futbol Takımı, şampiyon olarak Türkiye Şampiyonası Finalleri’ne katılmaya hak kazandı. 10 ilin katıldığı müsabakalarda oldukça başarılı bir grafik çizen temsilcimiz, finalde Balıkesir’i 1-0 yenerek grup şampiyonluğuna ulaştı. Manisa şampiyonu olan Merkez Efendi Yurdu öğrencilerinden oluşan İl Müdürlüğü Futbol Takımı, ilimizi 29 Nisan-3 Mayıs tarihleri arasında Denizli’de yapılacak Türkiye Şampiyonası Finalleri’nde temsil edecek.

ÖZTÜRK ŞAMPİYONLARI KUTLADI

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, şampiyonlukta emeği geçenleri kutlayarak, elde edilen başarıyla gurur duyduklarını söyledi. Tüm branşlarda olduğu gibi futbolda da ulusal çapta derecelere imza atmalarının mutluluk verici olduğunu kaydeden Öztürk, il müdürlüğü futbol takımına Denizli’de yapılacak finallerde başarılar diledi.

İŞTE 21 KİŞİLİK KADRO

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Futbol Takımı; Mehmet Ali Kaya, Nezirhan Şirin, Berkan Boy, Ferhat Okşak, Ferhat Toprak, Alparslan Bozkurt, Mehmet Burak Barış, Emrah Erbil, Emre Karakaş, Ömer Hasanoğlu, Nihat Aydın, Cemil Ergül, Ramazan Kılınç, Bilal Önal, İlhami Koçak, Cantürk Furkan Yumruktay, Mehmet Zengin, Halil Uyar, Ömer Berkay Kabalak, Kemal Fatih Tura, Ali Koska’dan oluşuyor.

Editör: TE Bilişim