Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Derneği kongresinde konuşan Manisa Futbol Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, iki kulübün yönetimsel olarak da ayrılmasının başarıyı beraberinde getireceğini vurguladı.

“MANİSA FUTBOL KULÜBÜ VE MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR KULÜBÜ BİRBİRİNDEN TAM OLARAK AYRILMIŞ OLACAK”

Kongrede bir konuşma yapan Başkan Aktan, şunları dile getirdi:

“Manisa Futbol Kulübü’nü en iyi yerlere taşımak istiyoruz. Süper Lig’e, hatta Avrupa’ya götürmek amacındayız. Manisa ismini en iyi yerlere taşımaya çalışıyoruz. Bunu da devam ettireceğiz bundan emin olabilirsiniz. Bunu yaparken de kulüp olarak sevgiyi, güveni, aidiyeti aşılamaya çalıştık. Çeşitli dedikodular oldu, Başkanım Sayın Cengiz Ergün de söyledi. İki kulübün birbirinden farklı olduğunu, farklı yönetimler olduğunu dile getirdi. Ben de vurgulamak istiyorum. Yeni seçilecek yönetimle birlikte Manisa Futbol Kulübü ve Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü birbirinden tam olarak ayrılmış olacak. Ben yeni seçilen yönetim kuruluna, bize 3 yıl boyunca emek sarf eden çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Bize destek veren vermeyen herkes sağ olsun. Elimizden gelen her şeyi yaptık. Bundan sonra da devam edecek olan arkadaşlar da aynı şekilde yapacaktır. Herkese başarılar diliyorum.  

“KOLAY DEĞİL”

Biz de kendimize biraz zaman ayırmak istiyoruz. Bu konuda sağ olsun başkanımız üstümüzden biraz yük aldı. 5 bin sporcu, yüzlerce çalışan, bir de futbol kulübü bunları kaldırmak, sürdürmek ve başarılı olmak için çalışmak kolay değil. Daha çok başarı ve daha az hata yapmamız lazımdı. Kulübü bir yerlere getirdiğimizi düşünüyoruz. Kendimize ve ailemize zaman ayıracağız. Manisa’yı seviyoruz, gençlerimize çocuklarımıza hizmet etmek için her şeyi yaptık.

“SPORU SEVEN BAŞKANIMIZ VAR”

Daha yapılacak çok iş var, sporu seven bir başkanımız var. Bunu her yerde gururla dile getiriyoruz. Yapılan tesisler, destekler inanın çok şanslıyız. Bunu Manisa’dan çıktığınızda daha iyi anlıyorsunuz. Çünkü siyasetçilerin, belediye başkanlarının spora nasıl baktığını, hangi pencereden baktığını biliyoruz. Çok büyük zararlar verdiğini de biliyoruz. Ama başkanımız bizim yolumuzu açtı. Fikirleriyle, düşünceleriyle, tecrübeleriyle bize gerçekten de önderlik yaptı.

“BAYRAĞI DAHA İYİ YERLERE TAŞIYACAĞIZ”

Biz de şimdi futbol kulübünün kalan kısmında elimizden gelen her şeyi Manisalılarla birlikte aynı şekilde devam ettireceğiz ve bu bayrağı çok güzel yerlere taşıyacağız.

Editör: TE Bilişim